Engelske kanaler på TV via VPN og Freeview på tv app

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #80793
  Bygork
  Deltager

  Hej

  Jeg står og skal ud og købe et nyt tv indenfor ikke så lang tid. Ville det ikke være muligt at sætte en VPN op i ens router (f.eks. purevpn) og pege den til UK, og så hente FreeviewUK kanaler gratis som BBC, ITV osv. via en en Freeview app. ?

  Eller er det noget specielt jeg også skal overveje for at dette vil virke ?

  Tænker købe et tv der understøtter Apps til dette og  så køre dr og tv2 via almindelig antenne.

  #80882

  Ved ikke om VPN automatisk løser det, så du får adgang til engelske apps på TV’et og hvilke tv der har Freeview app.

  #80893
  Anonym
  Inaktiv

  Hej Jeg står og skal ud og købe et nyt tv indenfor ikke så lang tid. Ville det ikke være muligt at sætte en VPN op i ens router (f.eks. purevpn) og pege den til UK, og så hente FreeviewUK kanaler gratis som BBC, ITV osv. via en en Freeview app. ? Eller er det noget specielt jeg også skal overveje for at dette vil virke ? Tænker købe et tv der understøtter Apps til dette og så køre dr og tv2 via almindelig antenne.

  Det kan du lige så godt slå ud af hovedet igen:

  https://www.freeview.co.uk/support/living-with-freeview/living-with-freeview-play

  Punktet: How do I set up my Freeview Play TV or recorder?

  TV modtagelse af kanalerne via alm. antenne er påkrævet, så det er altså ikke bare noget internet fidus med den app, med at man kan fifle sig vejen til fra udlandet via internettet.

  #80908

  Zattoo Schweiz kunne være et alternativ i forhold til de engelske. Kan også køres med Smart DNS og ikke nødvendigvis VPN.

  #80923
  Niels K.
  Deltager

  Jeg har gennem snart et par år set både BBC og en række andre engelske kanaler via Unblock-us VPN. Jeg har sat min ASUS-router op efter anvisningerne. Desuden har jeg givet faste IP-adresser til alle de komponenter, som benyttes (TV, tablet, Chromecast osv. ) og tillige fastlagt tvangsruter for samme komponenter. Dermed hindrer man Chromecast i at “ringe hjem” og spørge, om den må vise engelsk TV i DK.

  Når man har sat sin router op til VPN, skal man vælge, hvilket land TV’et skal have som hjemsted. Vælger man UK, henter TV’et UK apps, men så får man ikke de danske apps på sit TV. Dem må man så installere på en tablet eller smartphone og se dem via Chromecast. Hvis man omvendt angiver DK som hjemsted for TV’et, skal man installere f.eks BBC iPlayer på sin tablet/smartphone. Apps til engelske kanaler hentes på på en hjemmeside der hedder uktvapps. Unblock-us VPN skal (bortset fra Netflix) ikke  indstilles på noget bestemt land. Den finder automatisk en IP-adresse, der passer til det land, man vil se TV fra. Det hele kører normalt uden problemer i HD-format med min 100/100 fiberforbindelse.

  #81105
  Bygork
  Deltager

  Det lyder rigtig interessant. Men jeg hvordan sætter jeg  tvangsrouting op ?

   

  Er det kun Chromecast der skal sættes op til dette, eller skal min Ipad der styrer Chromecast også sættes sådan op ?

   

  Jeg havde forestillet mig at Ipad og Chromecasr kører på min router der er sat til UK via VPN og har en fastdefineret IP på mit netværk. Vil de tikke virke ?

  #81285
  Niels K.
  Deltager

  Jeg har lagt en pdf-fil med nærmere anvisninger og screendumps fra min router på mit Google-drev:  Svar til: Engelske kanaler på TV via VPN og Freeview på tv app


  Jeg kan tilføje, at hvis Netflix fra USA er en prioritet for dig, skal du nok vælge et LG TV med WebOS styresystem. Jeg var lige inde på Netflix USA og så filmen “Lincoln” i perfekt HD kvalitet på mit et år gamle LG TV, efter at have sat Netflix Region Picker på Unblock-us på USA.

  Bortset fra Netflix kan man ikke indstille Unblock-us på et bestemt land. Du får automatisk en IP-adresse, som passer til det land, du vil se TV fra.

  #81346
  Niels K.
  Deltager

  Opdatering til ovenstående.

  Efter endnu en gang at have checket andres råd på nettet om indstilling af router for at undgå geoblocking, kan jeg se, at mine anvisninger ovenfor er unødigt komplicerede. Man behøver faktisk kun at fastlægge en eneste tvangsrute for komponenter, som forsøger at kontakte Googles servere. Denne tvangsrute skal gå til ens egen router på netværket. En opdateret og forenklet anvisning er lagt på mit Google-drev:  Svar til: Engelske kanaler på TV via VPN og Freeview på tv app


  #84037
  betal
  Deltager

  Agre. Og det er bedre at bruge en god VPN-udbyder, eller du vil ende i en værre situation Cooltechzone.com. Nej tak.

  #84386
  tlk
  Deltager

  Med Tunnelbear kan jeg på min minix neo box se BBC iplayer på kodi.Man kan også med Tunnelbear gå ind på google.co.uk/playstore og downloade tvcatchup/ itv hub app og det virker. Med purevpn kunne jeg ikke gøre det. De svarer ikke tilbage på live chat. Tunnelbear har en prøveperiode på 500 mb hver måned og det fungerer også på et tv.Men det er ikke noget jeg bruger fordi jeg har en stor parabol til at modtage engelske kanaler.

   

Login Registrer
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button