Mike

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: IPTV (BBC & ITV) på et ikke smart TV #64503
    Mike
    Deltager

    martin sagde

    Mike sagde

    1. Hvad er en Android set-top box (tilsynladende noget man kan bruge hvis man ikke har et smart tv – som jeg ikke har)for en fyr?

    2. Jeg har en PS 3 kan den bruges? Hvis så hvordan kører man VPN på en  sådanne?

    3. Nogen der har erfaring med Uno Telly eller http://www.overplay.net  ?

    4. Jeg går ud fra at et PC basseret medie center kan bruges?  Eller er en alm. PC bedre?

    5. Hvad er en Boxee Box?  Og kan den bruges?

    6. Andre forslag?

    Så vidt jeg ved findes der ingen simple løsninger. Der findes vist ikke én nem set-top-boks, hvor man bare benytter Uno Telly eller Overplay og så spiller det.

    1. En Android HDMI-dongle kan være en løsning. Den vil kunne styres med en trådløs mus, men det vil kræve en UK Google konto, for at få lov til at installerer apps fra BBC, ITV, Channel 4 og 5.

    2. Ja, der findes apps til PS3. Det vil igen kræve en UK Playstation konto, for at få lov til at installerer apps.

    3. Jeg har selv brugt Overplay i tre år og har sjældent oplevet problemer.

    4. En helt almindelig PC kan bruges, da den blot skal have en browser. Det kræver ikke særligt mange computerkræfter, men at computeren har en HDMI udgang (hvis det skal være plug and play).

    5. Boxee Box er en set-top-boks som måske er lidt nørdet. Jeg har ikke selv haft en, men vil umiddelbart mene at man skal rode lidt med det, for at få det du vil have. Men her vil jeg mene at det er muligt at blande britisk og amerikansk tv.

    Mange tak for info.

    Jeg går ud fra at Uno Telly og Overplay er to sider af samme sag ikke?  Bruger du en PC som interface eller har du et smart TV?  Hvis sidstnævnte hvilket?  Jeg spørger fordi det var måske bedre at “opgradere” TVet:)

     

    som svar til: IPTV (BBC & ITV) på et ikke smart TV #64494
    Mike
    Deltager

    Hej,

    Jeg tror det er bedre at jeg klarer udtrykker hvad min mission er:)

    Jeg vil gerne have de engelske free to air (og amerikanske hvis mulig) kanaler ind på fjernsynet igen, med mindst mulige udgifter og mindst mulig arbejde.  Man kan sige jeg er mere interesseret i resultatet end i teknikken:)  Jeg er stor tilhænger af “plug and play” udstyr og ikke “plug and pray”:)  Så derfor er jeg ikke interesseret i at bygge kabinetter af Lego klodser, osv. 🙂 

    Derfor har jeg ikke nogle Linux computere i huset.  Ikke fordi jeg er Bill Gates fan (bestemt ikke!) men der kan man i det mindste få “nogenlunde” support. Med Linux kan man spørge på nettet og omkring 2 uger senere for man så et “nørdet” svar som man (jeg) ikke forstår en dyt af:) I mellemtiden kan man så se på en sort skærm:)

    Ovennævnte er bestemt ikke et udtryk for utaknemmelighed, i kan jo ikke læse mine tanker:)

    Jeg har stadigvæk følgende spørgsmål:

    1. Hvad er en Android set-top box (tilsynladende noget man kan bruge hvis man ikke har et smart tv – som jeg ikke har)for en fyr?

    2. Jeg har en PS 3 kan den bruges? Hvis så hvordan kører man VPN på en  sådanne?

    3. Nogen der har erfaring med Uno Telly eller http://www.overplay.net  ?

    4. Jeg går ud fra at et PC basseret medie center kan bruges?  Eller er en alm. PC bedre?

    5. Hvad er en Boxee Box?  Og kan den bruges?

    6. Andre forslag?

    På forhånd mange tak for assistance.

    som svar til: IPTV (BBC & ITV) på et ikke smart TV #64491
    Mike
    Deltager

    admin sagde
    Jeg har ikke lige overblik over hvor meget virker på Rapsberry Pi med XBMC plugins. Men det er i hvert fald en billig mulighed.

    https://digitalt.tv/on-demand-tv-pa-raspberry-pi-med-xbmc/

    Tak men jeg kan se at det ikke bare lige er at sætte op (er det?) og ikke alting virker.

    Er der nogen som har erfaring med UnoTelly?

    som svar til: IPTV (BBC & ITV) på et ikke smart TV #64489
    Mike
    Deltager

    Waoo det kan lynhurtigt blive lidt “nørdet” her:)

    En laptop/PC er jo en dyr dedikeret løsning da jeg går ud fra at den skal have nogen “power” for at kunne håndterer film.

    FilmOn http://www.filmon.com anbefalede en Android set-top box or phone/tablet løsning (til deres) dog uden at være specifikke omkring dette. Bad dem om at være specifikke og det har de ikke svaret på, så når folk ikke vil supportere en FØR man bliver kunde så er det nok bedre at holde næsen væk. Desuden er deres “HD” 480p (858 x 480)!

    Hvad er en Android set-top box for en fyr?

    Jeg har en PS 3 kan den bruges? Hvis så hvordan kører man VPN på en sådanne?

    Hvad er en Boxee Box?

    Undskyld all disse spørgsmål, men alt dette er nyt for mig:) OG havde BBC/ITV ikke skiftet satellit så havde dette ikke været noget problem, men sådan er der jo så meget.

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64448
    Mike
    Deltager

    ynord sagde
    BBC-1-HD.jpg     Screenshot fra i eftermiddag, ikke så galt endda. :-}

     

    Hej.

    Jeg kan se, jeg bor midt mellem “mike” og “big”, nemlig i Aale og altså ca. 20 km til hver af jer.

    Jeg forstår derfor egentlig ikke, hvis man i Jelling ikke kan hente signalet fra 2E med en 180 cm skærm, idet jeg om dagen har god signal på en 135 cm motorstyret skærm.   Jeg har prøvet en 75 cm skærm, hvor der absolut intet signal var at se.  Jeg vil tro at 1.35 skærmen har ca. 4 dB mere at gøre med – det gør åbenbart stor forskel.  Nu kommer signalet under 6 dB om aftenen; men der er stadig udslag på AGC-skalaen, derfor vil jeg formode, at de ekstra 3-4 dB en skærm på 1.8-2.0 m ville give, vil give nok signal nok  til at “låse” transponderne.  Har også prøvet at tilslutte receiveren tæt på parabolen for at undgå 25-30 m kabelføring – det gav ca. 5-6 mere på AGC-skalaen; men intet som helst på kvaliteten,  så derfor vil en ekstra forstærker på kablet intet hjælpe.

    Parabolen skal indstilles meget præcis, bare man rører den let med en finger er billedet væk. (Husk “skew” skal være ca. -5o . Hvis man stiller det til -12o  som normalt på 28.2 øst dur det heller ikke).

    BBC-pakken ligger jo også på 27.5 w, hvor der er masser af signal; men er krypteret med BISS, så det er vist kun en mulighed, hvis man er lidt “hardcore”.

    m.v.h.

    tt

    Det var s…..  Du har ret i det med den meget nøjagtige indstilling og mit problem er nok delvist at min 1,2m parabol er en glasfiber parrabol som jo flexer lidt når det blæser og det gør det næsten altid her på “bjerget”:)

    Hvilken modtager bruger du? Enigma signal meter -hvad er det for en størrelse?

    Ved godt det med 27.5W (Intelsat 907) men som du skriver den er kodet med biss. De kloge siger at det bare er at købe en “box XXXX” og så kører det.  Jeg tilsyneladende ligesom dig må erkende at jeg ikke er “hardcore” nok til dette og derfor vil jeg ikke bruge flerer tusinde kroner på et uvidst resultat:)  Desuden er Intelsat 907 en gammel “fugl” og jeg mener at den er sat til at afgå ved døden i 2016 og hvad sker der så?

    Gider du skrive til mig på: [email protected]  Mvh, Mike

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64438
    Mike
    Deltager

    Bygork sagde

    big sagde
    så kommer du med en melding vedr omkostningerne ikk ?…..ku’ godt blive fristet af den 240

    Hej

    Ja, kunne være fedt at vide hvad både fragt told og evt. afgifter beløber sig i. samt evt. erfaring med 2.4 m’eren hvis der er en der køber den.

     

    Er der endvidere nogle der ved hvad man skal regne med at motorstyring til en sådan fætter beløber sig i og om man skal have en proff ud for at opsætte en sådan korrekt på en 2.4 m. 

     

    Er 2,4 m overhovedet nok omkring Århus/Silkeborg til ok modtagelse af BBC/ITV ? må indrømme  at jeg overvejer en smarttv løsning hvor jeg via en VPN løsning kan få fat i kanalerne via streamet BBC iPlayer eller lignende. Hvis det virker ordentligt….. Nogle der har erfaringer ?

     

    vh

     

    Bygork

    Jeg kan kun fortælle hvad min lokale “satellit pusher” siger, som er:  Jeg bor som tidligere fortalt ved Yding Skovhøj og her skal jeg som minimum have en 2,7 m parabol (har nu en 1,2 m) og så skal jeg ikke være sikker på at jeg kan modtage signalet i al slags vejr specielt om aftenen når alle englænderne skal se tv og signalet bliver svagere.  Problemet er jo at siden de nu kun benytter UK spotbeam for vi jo kun “spild signalet” (læs opvaskevandet) her i dette område.

    Med andre ord en 2,4m parabol burde ikke være nok i hverken Århus eller Silkeborg.

    Mvh,  Mike

    som svar til: FilmOn #64437
    Mike
    Deltager

    Per M sagde
    Hvis du besøger deres support sider, så kan du finde svaret der.

    Hej Per,
    Jeg “elsker” folk som svarer tilsyneladende uden at læse hvad det er man spørger om!

    Spørgsmål 1: Er der nogen derude som har erfaring med FilmOn (http://www.filmon.com) billedkvalitet på et TV?

    Jeg kan jo kun finde svar på hvad FilmOn påstår ikke (på deres supportsider)?  Derfor vil jeg gerne hører fra kunder som allerede bruger FilmOn. Fx På min PC kører billedet ikke flydende og audio og video passer ikke sammen (gratis versionen)!  Det skal dog siges at min PC ikke er den nyeste model, men jeg har en superhurtig fiber bredbåndsforbindelse.  Hvis det er den samme kvalitet på et TV gider jeg da ikke at investere i sådanne noget hø, derfor spørger jeg efter FilmOn kunders erfaringer.

    Spørgsmål 2: Hvis ens TV ikke har Internet adgang, hvad skal man så investere i for at få  fx FilmOn på sit TV?

    Jeg vil vide nøjagtigt hvad for en Android set-top box (eller anden) der er compatibel med FilmOn.  Hvor kan jeg se det?  Fx FilmOn har nu svaret mig ang. hvilke smart TV som kan benyttes og pt. er det kun Samsungs Smart TV som kan benyttes!  Så havde det jo været fint hvis jeg hande købt et LG Smart TV ikke??

    Nu ved jeg godt at du nok bliver sur Per, men du har selv bedt om denne omgang. 

    Hvis alle her i forummet læste de forskellige emner omhyggeligt og kun holdte sig til emnet så fik vi ikke alle de marathon tråde med meget lille indhold vel?

    Mvh,  Mike

     

     

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64431
    Mike
    Deltager

    Per M sagde

    geosat sagde
    Har nu bestilt min Gib 125, håber denne er stor nok. Hvis ikke må der være steder man kan køber til en fornuftige pris. Kan se at den jeg har bestilt koster omkring, 2200,- i dk, 1200,- i de, og kun 750,- i Grekenland. Har også set denne side i Sydafrika med helt fornuftige priser:

    http://www.tv4free.co.za/contents/en-uk/d3_free-channel-tv-satellite-dish.html

    Hilsen

    George

     

    Husk lige at undersøge deres shipping priser. På papiret ser den Sydafrikanske butik måske fornuftig ud i deres priser, men der er kun 2 forsendelses metoder at få deres varer helt her op: Fragtfly og Containerskib.

    Begge fragt typer er meget dyre når det drejer sig om en så stor kasse der skal fragtes helt dernede fra her til, da man skal betale for antal m3 at kassen fylder som parabolen befinder sig i. Det kan gøre prisen for parabolen 3 gange så dyr.

    Desuden er der tale om et ikke EU land, så inden man kan få den udleveret her hjemme, så skal man betale 25% af parabolens værdi i told plus gebyr, fordi den overstiger bagatel grænsen med adskillige hundrede procent.

    Ja det bedste er at finde en leverandør indenfor EU med rimelige priser (hvis en sådanne findes).  Ellers kan man vel lige så godt købe direkte fra Kina hvor det meste af skidet vel alligevel kommer fra:) Til orientering så er fragt via skib normalt meget billigt men så for du det ikke i “morgen”.  Glem luftfragt.   Mvh,  Mike

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64411
    Mike
    Deltager

    Mike sagde

    ClausS sagde

    Mike sagde
    Hej,

    Bor selv på Yding Skovhøj – eller rettere lige ved siden af:)

    Har en 1,20m (ikke single focus) parabol og den er nu ikke stor nok til at modtage BBC og ITV siden de flyttede til Astra 2E, UK spot beam.

    Har lige talt med min lokale satellit pusher (som dog bor i Randers) og han siger at jeg nu skal op på minimum en 2,70m parabol og at en sådanne koster omkring kr. 20 K! uden LNB!  og så er den endda lavet i Polen og de laver den kun på bestilling!  Jamen jøsses dog det er jo bare glasfiber og den skal jo ikke monteres på et fly:)

    Jeg vil ikke (kan ikke) bruge den slags penge på dette og jeg kunne tænke mig at folk nu vil have røver priser for deres brugte parabol så derfor tænkte jeg hvad med en bredbåndsløsning.  Jeg har fibernet og dermed masser af båndbredde samt venner i UK, men der er jo lige det med IP adressen samt dev. andre småting 🙂  Er der nogen der har erfaring med sådanne en løsning?

    Vedr. Astra 2E har jeg fået følgende oplysninger for min lokation: Azimuth (magnetic) 156,1, Elevation 24, LNB skew -4,5.

    Jeg går ud fra at elevation 24 betyder 24 grader op?  Hvis jeg gør det får jeg absolut nada. Står den derimod på ca 0 tager jeg fint den Astra 2 ? som har CBS, Pick osv. men absolut ingen BBC og ITV. Og ja min væg er lodret:) Nogen gode forklaringer? Sat modtageren finder også Astra 23.5 E.  Hvad er det for en fugl?

    Er ny her så er dette forum det bedste for at debattere BBC, ITV/Sky her i Danmark?

    Mvh,

    Mike        E-mail: [email protected]

    Dagens ordsprog:  “Intet er umuligt for den som ikke selv skal lave det”

    Hej

    Jeg bruger selv BBC’s Iplayer via mit Samsung Smart TV og det fungerer glimrende, når man lige har “pillet” lidt ved ens IP-adresse. Jeg bruger selv SmartDNS fra http://www.overplay.net. Det koster 4,95$ pr. måned. Jeg har ikke lige checket ITVs player, men BBC Iplayer fungerer fint med den løsning.

     

    Mvh. Claus

    Hej Claus,

    Har selv tænkt på denne løsning, men hvordan er billedkvaliteten på et TV (i mit tilfælde 37″ full HD?)

    Mike

    Glemte lige. En har anbefalet http://WWW.Filmon.com  Er der nogen som har erfaring med dem derude?

    Mike

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64410
    Mike
    Deltager

    big sagde
    tilbage til topic……har leget lidt med kædesaven, der røg et par af de store, men selvfølgelig ikke de vigtigste ….alligevel, det har givet 2-3 db på eurobeam, samtidig har jeg holdt lidt øje med signalet i dag ….vinden flytter lidt på de store træer, og der har været peak på godt 8 db på sky news mod 6.5 i roligt vejr……..det giver forhåbninger om 12 db når de grimme kommer væk……og kom op på 727 services, så det har givet et par extra transpondere

    Har ikke dette problem, så ingen brug for kædesaven her:)

    Hvor bor du i danevang og hvor stor parabol bruger du?

    Mike

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64409
    Mike
    Deltager

    ClausS sagde

    Mike sagde
    Hej,

    Bor selv på Yding Skovhøj – eller rettere lige ved siden af:)

    Har en 1,20m (ikke single focus) parabol og den er nu ikke stor nok til at modtage BBC og ITV siden de flyttede til Astra 2E, UK spot beam.

    Har lige talt med min lokale satellit pusher (som dog bor i Randers) og han siger at jeg nu skal op på minimum en 2,70m parabol og at en sådanne koster omkring kr. 20 K! uden LNB!  og så er den endda lavet i Polen og de laver den kun på bestilling!  Jamen jøsses dog det er jo bare glasfiber og den skal jo ikke monteres på et fly:)

    Jeg vil ikke (kan ikke) bruge den slags penge på dette og jeg kunne tænke mig at folk nu vil have røver priser for deres brugte parabol så derfor tænkte jeg hvad med en bredbåndsløsning.  Jeg har fibernet og dermed masser af båndbredde samt venner i UK, men der er jo lige det med IP adressen samt dev. andre småting 🙂  Er der nogen der har erfaring med sådanne en løsning?

    Vedr. Astra 2E har jeg fået følgende oplysninger for min lokation: Azimuth (magnetic) 156,1, Elevation 24, LNB skew -4,5.

    Jeg går ud fra at elevation 24 betyder 24 grader op?  Hvis jeg gør det får jeg absolut nada. Står den derimod på ca 0 tager jeg fint den Astra 2 ? som har CBS, Pick osv. men absolut ingen BBC og ITV. Og ja min væg er lodret:) Nogen gode forklaringer? Sat modtageren finder også Astra 23.5 E.  Hvad er det for en fugl?

    Er ny her så er dette forum det bedste for at debattere BBC, ITV/Sky her i Danmark?

    Mvh,

    Mike        E-mail: [email protected]

    Dagens ordsprog:  “Intet er umuligt for den som ikke selv skal lave det”

    Hej

    Jeg bruger selv BBC’s Iplayer via mit Samsung Smart TV og det fungerer glimrende, når man lige har “pillet” lidt ved ens IP-adresse. Jeg bruger selv SmartDNS fra http://www.overplay.net. Det koster 4,95$ pr. måned. Jeg har ikke lige checket ITVs player, men BBC Iplayer fungerer fint med den løsning.

     

    Mvh. Claus

    Hej Claus,

    Har selv tænkt på denne løsning, men hvordan er billedkvaliteten på et TV (i mit tilfælde 37″ full HD?)

    Mike

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64400
    Mike
    Deltager

    4,5m parabol!  Så må jeg hellere kontakte en af mine venner som arbejder hos Inmarsat og hører om de ikke kan undvære en af de rigtig store paraboler fra en af deres Land Earth Stations:)

    Nå men spøg til side.  Er der nogen derude som har erfaring med en Freesat bredbåndsbox fra UK som fungerer her i Danmark?

    Dem som jeg kender i UK har Freesat teristiske løsninger og elendige internet forbindelser, så det som jeg tænkte på var at lade dem bestille den. Jeg er sikker på at du ved hvad jeg mener:)

    Der er helt sikkert nogen her i Danmark som allerede har den Dreambox løsning som du beskriver, problemet er dog lige at komme i kontakt med dem.  De går jo af gode grunde meget stille med dørene og hvis man ikke lige kender nogen personligt i det “lukkede Dreambox selskab” så bliver man bare ignoreret og holdt udenfor.

    Da parabol tilsyneladende udelukket hører jeg meget gerne fra nogen som har enten en Dreambox løsning eller en bredbånds løsning.  Benyt endelig nedenstående e-mail adresse.

    På forhånd tak.

    Er ny her så er dette forum det bedste for at debattere BBC, ITV/Sky her i  Danmark?

    Mvh,

    Mike        E-mail: [email protected]

    Dagens ordsprog:  “Intet er umuligt for den som ikke selv skal lave  det”

     

     

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64398
    Mike
    Deltager

    Hej,

    Bor selv på Yding Skovhøj – eller rettere lige ved siden af:)

    Har en 1,20m (ikke single focus) parabol og den er nu ikke stor nok til at modtage BBC og ITV siden de flyttede til Astra 2E, UK spot beam.

    Har lige talt med min lokale satellit pusher (som dog bor i Randers) og han siger at jeg nu skal op på minimum en 2,70m parabol og at en sådanne koster omkring kr. 20 K! uden LNB!  og så er den endda lavet i Polen og de laver den kun på bestilling!  Jamen jøsses dog det er jo bare glasfiber og den skal jo ikke monteres på et fly:)

    Jeg vil ikke (kan ikke) bruge den slags penge på dette og jeg kunne tænke mig at folk nu vil have røver priser for deres brugte parabol så derfor tænkte jeg hvad med en bredbåndsløsning.  Jeg har fibernet og dermed masser af båndbredde samt venner i UK, men der er jo lige det med IP adressen samt dev. andre småting 🙂  Er der nogen der har erfaring med sådanne en løsning?

    Vedr. Astra 2E har jeg fået følgende oplysninger for min lokation: Azimuth (magnetic) 156,1, Elevation 24, LNB skew -4,5.

    Jeg går ud fra at elevation 24 betyder 24 grader op?  Hvis jeg gør det får jeg absolut nada. Står den derimod på ca 0 tager jeg fint den Astra 2 ? som har CBS, Pick osv. men absolut ingen BBC og ITV. Og ja min væg er lodret:) Nogen gode forklaringer? Sat modtageren finder også Astra 23.5 E.  Hvad er det for en fugl?

    Er ny her så er dette forum det bedste for at debattere BBC, ITV/Sky her i Danmark?

    Mvh,

    Mike        E-mail: [email protected]

    Dagens ordsprog:  “Intet er umuligt for den som ikke selv skal lave det”

Login Registrer
Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
Back to top button