Kirsten S.

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 35 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65878
    Kirsten S.
    Deltager

    Ja, det har jeg set nu, og jeg har disse to fint nok, men DR2 ligger også på en tredie plads, og det er den, der åbenbart ikke virker…

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65871
    Kirsten S.
    Deltager

    Jeg tror også min stadig eksisterende analoge LG har PDC, og du har ret, man kunne ikke stole på bl.a. DR og TV2 i den henseende, jeg gik også væk fra at bruge det.

    I øvrigt har problemet med DR2 løst sig, som jeg skrev i går, men det er åbenbart ikke blevet sendt, for jeg kan ikke finde det herover.

    Jeg fandt DR2 på et sted mere på listen, nu skal jeg bare huske at optage fra den plads og ikke den, jeg forventede… 

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65867
    Kirsten S.
    Deltager

    Nej, det ved jeg godt, men det er da noget af et tilbageskridt i disse moderne tider, at harddiskoptagere ikke som en selvfølge har den funktion indbygget, at de sætter den programsatte tid ud af kraft, hvis man har valgt at optage et program fra programoversigtslisten, hvis tiden skrider – hvor svært kan det være?

    Der er nogen af kanalerne, der er meget slemme til den slags, DR2 forsinker programmerne med op til 15 minutter, der følger efter Deadline, og TV2 kan man slet ikke regne med, de flytter rundt på programmerne helt uden hæmninger.

    Der er åbenbart ingen, der tager kundeservice alvorligt hos de statslige Public Service-kanaler længere! confused

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65865
    Kirsten S.
    Deltager

    Jeg har oplevet, at man ikke nødvendigvis får optaget det rigtige program, når man optager, for maskinen tages ikke hensyn til programændringer, så hvis man vil være helt sikker på at få det hele med, må man optage programmet før og efter, det troede jeg, den selv kunne håndtere?

    Men det er måske bare mig, der ikke har fundet ud af, hvad man skal indstille den til?

    I gamle dage var der et nummer tilknyttet til hver udsendelse (hed det PDC?), så maskinen selv styrede start og slut ud fra det nummer, der var trykt i programoversigten i det pågældende TV-blad, men det findes ikke længere… 

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65864
    Kirsten S.
    Deltager

    Ok, tak for det, det må jeg så prøve, tak for hjælpen til alle… smile

    Problemet har løst sig selv, DR2 (i den rigtige version) ligger et helt andet sted, end jeg forventede; jeg er så vant til, at DR2 ligger på kanalplads 2 efter DR1, og den kalder sig godt nok DR2 (no service), men den jeg kan se billede og lyd på, l ligger på kanalplads 59, så i stedet for en ny kanalsøgning skal jeg bare vænne mig til at optage fra kanal 59…   

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65861
    Kirsten S.
    Deltager

    Mich, jeg har kun denne ene digitale harddiskoptager, så jeg ved ikke, om det ville være det samme, hvis jeg satte den til et af de to andre fjernsyn (det ene er MPEG2), så det tæller ikke som repræsentativt.

    Jeg har ingen YouSee-boks, og jeg har ikke forstand på, om mine to andre TV er med indbygget tuner, men de er begge MPEG4 (Philips 2011 og Samsung 2013), så de er forholdsvis nye.

    Jeg har samlet mine antennestik på loftet, hvor de går ned i tre forskellige rum, og jeg har godkendte YouSee-kabler på alle tre fjernsyn til harddiskoptagere, og det er en YouSee-mand, der har lavet det på loftet, så mon ikke det er lavet efter de rigtige direktiver?

    Jetdirect, jeg ved ikke, om noget af ovenstående er svar nok på dine anvisninger, for jeg forstår ikke alt, hvad du skriver, men tak for jeres forklaringer…

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65856
    Kirsten S.
    Deltager

    Nej, det har jeg ikke, jeg opdagede jo først i går, at der stod “no signal”, og den anden analoge harddiskoptager jeg endnu har, modtager jo fint signalet, når fjernsynet er indstillet på AV.

    Men jeg tror først, jeg vil forsøge mig med en ny kanalsøgning, når jeg har talt med YouSee.

    I øvrigt har jeg ikke kunnet indstillle den på Danmark, men kun Østrig, og det samme gælder det fjernsyn, den er tilknyttet, men også det kan sagtens tage DR2 på almindelig vis, så jeg kunne optage derfra med den gamle analoge optager, der kom af dage.

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65854
    Kirsten S.
    Deltager

    Hos mig er det ikke TV3 i hvert fald, men tak for svaret, jeg finder det – tror jeg da… smile

    Det er godt nok svært at navigere i de forskellige fora, når man ikke ved præcis, hvor man skal søge, og der er også mange tråde at lede i, kan du specificere lidt, hvad overskriften hedder, eller er det spredt ud over mange tråde?

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65851
    Kirsten S.
    Deltager

    Tak Bo, tror du så jeg skal høre YouSee ad om at ændre på signalet, eller skal jeg bare leve med det med den irritation, det indebærer?

    Nu har jeg lige søgt på DR2 på optageren, og du har helt ret, der står “No Service” på en sort skærm, det er da for dårligt, jeg har aldrig tænkt på den mulighed, men jeg vidste jo, at jeg kunne få kompetent hjælp her… smile

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65849
    Kirsten S.
    Deltager

    Er der nogen her, der kan forklare mig, hvorfor min indkøbte Panasonic Harddiskoptager ikke vil optage programmer fra DR2?

    Hver gang jeg forsøger, står den bare og blinker, og bagefter er der ikke optaget noget som helst; jeg har kigget på listen af optagne programmer, og der er ikke et eneste fra DR2, er det ikke lidt underligt?

    Det er fuldstændig ligegyldigt, om der er et andet program i gang samtidig, eller om det er den eneste kanal, jeg forsøger at optage fra, den gør det bare ikke!

    Nu har jeg kun grundpakken, så jeg ved ikke, hvilke andre kanaler den i givet fald heller ikke vil optage fra, men af dem jeg har, er DR2 den eneste kanal, den ikke gider beskæftige sig med… frown

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65788
    Kirsten S.
    Deltager

    Det var dejligt, tak skal du have…

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65786
    Kirsten S.
    Deltager

    Hej Bo.

    Det var godt, du sendte en forklarende mail om nyhedsbrevet, for det er nemlig rigtigt, at det også fik Outlook til at fryse denne gang… smile

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65777
    Kirsten S.
    Deltager

    Tak for det seneste også… 

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65775
    Kirsten S.
    Deltager

    Hej Bo.

    Det er mig, der takker!

    God weekend… 

    som svar til: Hjælp søges omkring nyindkøb af harddiskoptager… #65773
    Kirsten S.
    Deltager

    Det skal du ikke beklage, det må være tilladt at fejle; tak fordi du har rettet det, kan du gensende det eller lægge et link her?

    På forhånd tak… smile

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 35 i alt)
Back to top button