Tvilling

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 22 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Udfald Pr. League 6´eren HD #59997
    Tvilling
    Deltager

    6`eren HD sender på en meget høj frekvenz 12418 og stiller derfor større krav til dit modtage udstyr ,så grunden til dit dårlige signal kan evt. skyldes en af disse ting :

    1:LNB

    2:kablet

    3:Tone Switch 22 KHz ikke er slået til. (Du går i menu og vælger ANTENNEOPSÆTNING ,der finder du Tone Switch samt LNB og DiSEqC m.m.)

    Tak til Bosse for det svar tidligere.

     

    som svar til: TV3s reklameblok er 20-25% længere end tilladt #59975
    Tvilling
    Deltager

    Ups:

     

    RADIO- OG TV-NÆVNET BEKLAGER MISVISENDE RAPPORTER OVER REKLAMETIDER PÅ TV3-KANALERNE

    25. februar 2011

    Radio- og tv-nævnet har konstateret, at der ved udarbejdelse af rapporter over reklametider på TV 3, TV 3 PULS og TV 3+ er blevet medregnet sponsorkrediteringer.

    Dette har ført til, at rapporterne fejlagtig viser et stort antal overskridelser af de efter EU-reglerne tilladte 12 minutter reklame per time på de nævnte stationer.

    Rapporterne blev sendt til den britiske myndighed Ofcom i november 2010 med en opfordring til Ofcom om at føre skærpet tilsyn med stationerne.

    Radio- og tv-nævnet har efterfølgende fået kendskab til, at der i rapporterne på grund af TV 3’s indberetningsmetode ikke kan skelnes mellem reklamer og sponsorkrediteringer.

    På denne baggrund har Radio- og tv-nævnet den 23. februar 2011 sendt et brev til Ofcom samt til TV 3 DK samt Viasat i UK, hvor Nævnet oplyser om det forkerte opgørelsesgrundlag.

    Radio- og tv-nævnet beklager den fejlagtige opgørelse samt de misforståelser der er opstået herved.

     

    http://www.bibliotekogmedier.dk/nyheder/nyt-fra-medieomraadet/artikel/radio-og-tv-naevnet-beklager-misvisende-rapporter-over-reklametider-paa-tv3-kanalerne/

    som svar til: EU: No more exclusive territory rights #59773
    Tvilling
    Deltager

    Man skal nok være ok naiv, for at tro at det kommer til at betyde billigere tv-rettigheder. BskyB lukker blot offentlig visning. PL-rettighederne til broadcasterne udenfor UK bliver styret så PL skal ligge i en pakke som koster tilsvarende til et BskyB abonnement. No way in hell bliver dette til fordel for seerne eller valgfrihed.

    som svar til: Nye kanaler fra TV 2 #59590
    Tvilling
    Deltager

    Så TV 2 vil have 25-50 kr./md. for hovedkanalen + 2 ekstra kanaler á 10-15 kr./md. Det lyder ikke særligt realistisk. Hvormange kanaler skal staten egentlig drive?

    som svar til: TV2 Hovedkanal betaling fra 2012 #59505
    Tvilling
    Deltager

    Lad os håbe at rigtigt mange antenneforeningerne smider zulu og charlie ud af pakkerne når TV 2 begynder at sluge løs.

    som svar til: TV2 Hovedkanal betaling fra 2012 #59456
    Tvilling
    Deltager
    @Turbo De nedskæringer som DR har været igennem står for deres egen regning. Bevillingerne til DR har som minimum fulgt prisudviklingen og andrager over 3.600.000.000,- kr. årligt, hvert år, år efter år….

    Den model man har valgt for TV 2 brugerbetaling, ligner en straf til YouSee og andre dristibutører som skal indpasse 25-75 kr. md. til TV 2, ekstra i deres pakker. Tilgengæld får Boxer en del statsstøtte for at administrere gratis kortene.

    Det råber til den indre svinehund, at staten på den måde favoriserer deres egne medier. Leonid Iljitj Bresjnev ville være stolt over dette statsapparat.
    som svar til: TV3s reklameblok er 20-25% længere end tilladt #59323
    Tvilling
    Deltager

    Det er simpelthen noget fordrukkent vås. Udsendelserne starter hver hele eller halve time som de altid har gjort. Da udsendelsernes løbetid er konstant, er altså kun muligt at justere i vægtningen imellem promoer og spots. Det er derfor rent teknisk om det er den ene spildtid eller den anden.

    som svar til: Hvilke annoncører er SBS da bange for at miste? #59321
    Tvilling
    Deltager

    Hvis man skal følge din tanke så havde de nok stoppet det inden projektet gik i gang. Det er trods alt tyskere!

    som svar til: TV3s reklameblok er 20-25% længere end tilladt #59319
    Tvilling
    Deltager

    Jeg er af den overbevisning at tv-selskaberne viser lige så mange reklamer som seerne vil se. Det er ganske enkelt selvregulerende men det er desværre blevet et fremmeord i maksimalstaten, hvor enhver lille detajle skal reguleres så vi alle kan parkere hjernen. Tåbeligt!

    som svar til: TV3s reklameblok er 20-25% længere end tilladt #59317
    Tvilling
    Deltager

    Nævnet havde spurgt sin britiske søsterinstans Ofcom, om TV3-kanalerne og SBS-kanalerne opfylder kravene i det såkaldte AVMS-direktiv, så de juridisk hører hjemme i England.

    Og det gør de altså.

     

    http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1085515/sbs-og-tv3-holder-sig-til-reglerne/

    som svar til: Hvilke annoncører er SBS da bange for at miste? #59310
    Tvilling
    Deltager

    Altså, når der bliver udbetalt støtte kroner, så må der også komme et produkt ud af det, som bliver vist ellers må penge straks betales tilbage.  Og der skal jo helst ikke gå år inden pengene bliver tilbage betalt, da det jo kan opfattes, som Stat-støtte, der skal jo ikke afregnes rente af de udbetalte støtte kroner, når de bliver tilbage betalt igen. 

     

    Men det er helt teoretisk. SBS følger reglerne og har fået en udsættelse helt efter bogen om offentlig forvaltning. Indenfor de rammer af støtten har SBS fuld redaktionel frihed til at bestemme hvornår de ønsker at sende serien. Falder det sådan ud at SBS ikke mener at de kan bruge serieren, af hvilke årsager det end måtte være, må de efter bekendtgørelsen for støtten, betale beløbet tilbage. Hvorfor SBS skal klandres for at følge reglerne, forstår jeg ikke…. altså bortset fra at der skal sælges aviser og klikkes på links.

     

    Hvordan er det anderledes end alle andre forudbetalte opgaver? Du bestiller en opgave og sætter nogle tidsrammer, overholdes de ikke, betales der tilbage. Nu må vi se hvad der sker i sagen frem til sommeren 2011 hvor fristen udløber.

    som svar til: Hvilke annoncører er SBS da bange for at miste? #59304
    Tvilling
    Deltager

    Helt enig, normalt skal politikerne ikke blande sig, dog må de gøre det, når der er givet støtte fra public service puljen, man må formode, at de tv-stationer, som søger støtte har gennemtænk deres tv-projekt inden, ellers må de enten vise det eller betale støtten tilbage.  

     

    Her tager du helt fejl, politikerne skal særligt holde sig fra at bestemme over noget de giver tilskud til, også kaldet armslængdepricippet.

     

    SBS bruger kun de muligheder som er indenfor reglerne ved at bede om udsættelse. Hvis reglerne var anderledes, var beløbet nok allerede betalt tilbage.

     

    Mit gæt på den egentlige årsag, serieren har ikke haft den kvalitet som SBS ønskede og den vil ødelægge den gode udvikling i seertal som de oplever for tiden.

    som svar til: Hvilke annoncører er SBS da bange for at miste? #59302
    Tvilling
    Deltager

    Det er naturligvis SBS som bestemmer hvad de vil sende. Hvis de derimod ikke sender serien indenfor den tidsramme som er aftalt, må de betale støtten tilbage. Nu går det jo ikke dårligt for SBS ift. seertal så det kunne også tænkes at serien med Omar simpelthen er for ringe til primetime.

    som svar til: Boxertv fjerner kodning i anledning af 1 års fødselsdag #59236
    Tvilling
    Deltager

    Er dette så fremtidens kunde venligt service , som man må leve med på det Luftbåret tv-signal 

    For mig, giver det slet ingen mening.

    som svar til: “Baronessen flytter ind” brød reglerne #59139
    Tvilling
    Deltager

    Ja Martin, det ses tydeligt med Paradise Hotel at “danskerne” ikke gider den slags  Cool

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 22 i alt)
Back to top button