Henrik Fredborg

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: IPBox 9000 HD problem med EPG fra Stofa #58436
    Henrik Fredborg
    Keymaster

    Jeg kan se på min boks at der under mappen “var” ligger en undermappe “www” som indeholder flere filer. Jeg gætter på det er her web interface ligger. Så tjek evt. den mappe via ftp.

     

    Alternativt vil jeg nok prøve at installere en ny firmware. Lyder som om noget gik galt hvis den gik ned under opdatering. Jeg benytter selv de her: http://dgstation.co.kr/new/cs_software.php. I øjeblikker kører jeg med v. 11992 da den kører mest stabilt.

    som svar til: IPBox 9000 HD problem med EPG fra Stofa #58425
    Henrik Fredborg
    Keymaster

    Er ikke sikker på man kan slå det til og fra men det kommer nok an på software typen. Hvis du trykker grøn knap på remoten skulle du få en menu hvor du bla. kan vælge “Webif” version. Er dog ikke sikker på den kan slås til og fra men et forsøg værd.

     

    Jeg går ud fra du har tjekket at den er sat op til den korrekte ip adresse under “network”. Hvis den ikke er sat til statisk kan den godt skifte uden du ved det.

     

    Kan du forøvrigt få adgang til boxen via et ftp program med nogen af de passwords? I så fald kan du udelukke at det er forkert brugernavn/password.

     

     

    som svar til: IPBox 9000 HD problem med EPG fra Stofa #58416
    Henrik Fredborg
    Keymaster

    Måske den benytter et andet brugernavn eller password end du plejer. De skifter ofte lidt. Mit nuværende benytter “relook” både i userid og password. Hvis det er original firmware burde det være brugernavn: “root” og password: “ipbox”.

     

    Jeg har siden min oprindelige besked testet videre mht. epg. Det viser sig at Enigma firmware viser fint EPG fra Stofa som er en del anderledes end firmware fra ABcom. Uheldigvis var den firmware så ustabil og kunne ikke afkode kodede kanaler, at jeg gik tilbage til den gamle firmware. Men det betyder så, at det er et firmware problem i forhold til Stofa epg og derfor burde kunne løses i en opdatering.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
Back to top button