ham

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Overvejelser motorstyret parabol #64066
    ham
    Deltager

    Tak for kommentarerne – havde godt på fornemmelsen at det ikke bare kører med motorstyring. Må genoverveje sagen. Er også glad for som det fungere nu, men hvis det kunne gøres smartere ville det have været værd at prøve.

    som svar til: Svagt signal på TV2 HD efter udskiftning af lnb #63287
    ham
    Deltager

    Mange tak for forslaget om skew. Nu er signalstyrken på SNR 80 og db 13 med et flot billede. Var ikke klar over at skew indstillingen havde så stor betydning.

    som svar til: Forstærkning af satellitsignal #62291
    ham
    Deltager

    Umiddelbart så det ud til at kombinationen med en sattelitforstærker og et justerbart dæmpeled fungerede, men i dag kunne den ikke vise nogle af hd-kanalerne fx. Nat Geo Wild. Derfor har jeg fjernet en 3-vejs splitter i skunkrummet – herefter kan jeg se alle kanalerne og en ny kanalsøgning fandt over 4000 kanaler. Jeg kan læse at en 3-vejs splitter dæmper signalet mere end en 2 vejs splitter, men der må vel også være forskelle på signaldæmpningen hos de forskellige splittere?

    som svar til: Forstærkning af satellitsignal #62283
    ham
    Deltager

    Kan nu se alle kanalerne.

    som svar til: Forstærkning af satellitsignal #62272
    ham
    Deltager

    Jeg vil prøve at forstærke signalet i stuen ved hjælp af en in-line satelitforsærker og har derfor bestilt et justerbart dæmpeled 0-20 db til at dæmpe signalet i soveværelset så det får samme værdier som i stuen.

    Har også overvejet anskaffelse af en Spaun 28 db sattelit in-line forstærker (SVF128F) med variabel gain, men jeg prøver løsningen med dæmpeled først.

    som svar til: Forstærkning af satellitsignal #62264
    ham
    Deltager

    Der er ca. 20 m kabel fra parabol til stuen og ca. 15-20 m kabel til soveveværdelse i alt 35-40 m. kabel.  Parabolen er 88 cm med dobbelt Lnb og med RGU5U  75 ohms kabel. Parabolen er justeret med et enigma signalmeter. Jeg behøver kun en mindre forstærkning for at få et bedre signal, men de in-line forstærkere jeg har prøvet på 12-20 db forstærkning giver billede på de svage kanaler, men ikke på dem med stærkt signal. Spørgsmålet er om en in-line forstærker på kun 10 db er løsningen eventuelt kombineret med et dæmpningsled?  

    som svar til: Forstærkning af satellitsignal #62261
    ham
    Deltager

    Kan det være en løsning at sætte et variabelt 0-20 dB dæmpeled ind efter satelitforstærkeren?

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
Back to top button