Fender56

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Danmark skifter til DAB+ 1. december 2014 ? #63918
    Fender56
    Deltager

    Palleba2000 sagde
    Til “Fender56”: Er det ikke sådan i dag at alt skal være så “grønt” som muligt?! DAB/DAB+ bruger langt mere energy/strøm end f.eks. DVB-T2Lite, som Lars også skriver.

    Hvorfor skal radio-branchen ikke kunne skifte standard, når TV-branchen gør det hele tiden?

    Du efterspørger produkterne til modtagelse, de er der nu, og flere kommer til.

    MVH
    Palleba

     


    @Palleba

    Gider du nævne et eneste produkt (fabrikat + type)?

    som svar til: Danmark skifter til DAB+ 1. december 2014 ? #63854
    Fender56
    Deltager

    reslfj sagde 
       
     
    Når der spørges om der er radioer på markedet, som anvender DVB-T2Lite (T2A), så er svaret at sådanne først komme når de skal bruges på et givet marked.  Men det vil kun være for fabrikanterne, at indkøbe DVB-T2Lite chips i stedet for DAB/DAB+ chips til montage i radioerne.    DVB-T2Lite kan bygges på ca det halve silicium areal og dermed spare både lidt købspris og mere end lidt i strømforbrug.
     
     
    Lars   smile
     

    Lars, du må indrømme DER FINDES INGEN DVB-T2Lite radioer på markedet? Ja eller ja….

    Derfor kan man heller ikke forvente, at DR laver en klokkeklar IC4 beslutning og starter fra scratch, og vælger en helt ny standard, som end ikke produceres af nogen kendte radio fabrikanter! Selv BBC har valgt DAB+ som deres standard, og derfor findes der et hav af afspillere til denne standard på markedet, inklusive mit eget nye anlæg til køkkenet Yamaha ISX-800D, som iøvrigt virkeligt kan anbefales.

    Det er muligt at fremtiden kan integrere DVB-T2Lite eller andet i radioer, men tiden er ikke til det.

    cool

    som svar til: Danmark skifter til DAB+ 1. december 2014 ? #63833
    Fender56
    Deltager

    Jeg er helt enig, overgangen til DAB+ skal ske nu!

    Hvad hjælper det, at man kan modtage sit favorit program regionalt, i mit tilfælde “DR P4 Esbjerg” på FM, når jeg fremover kan modtage det på DAB+, uanset HVOR i landet jeg befinder mig?

    Hvis man skulle lytte til alle modstanderne af DAB/DAB+, så sad vi stadig med hovedtelefoner og lyttede på krystalapparater, når ellers vejret var til det.

    Og til alle dem som foreslår DVB-T2A eller alle mulige opfindsomme standarder. Gider i nævne 1 eneste produkt der er til salg i den standard?

     

     

    som svar til: Antenne i loftrum? #57915
    Fender56
    Deltager

    Hej

     

    Jeg bor i det nordvestlige Esbjerg og har ca 30 km til Nordenskovsenderen ved Varde. Min antenne er en aktiv Digiality antenne, købt for en 3-4 år siden, den sidder oppe på loftet under betontagsten, i en højde over terræn på ca 6-7m. Kablet derop er et ordinært HF tæt kabel, og jeg har et perfekt TV signal på alle kanaler.

     

    Så mit råd er, gør forsøget. Du kan jo altid lave det om.

     

    Thumbs up

    som svar til: Er boxer tv godt? #57740
    Fender56
    Deltager

    Forskellen som der er, tror jeg mest er på grund af de meget bedre “indkøbte” programmer fra DR og TV2. Igen selvom DR HD sender i HD ja så kan de jo godt købe noget skrammel og derfor kan man ikke sige at programmerne generelt er bedre på MPEG4 vs MPEG2.

    Nu har jeg kun mini pakken + sportpakken, og det inkluderer dermed kanal 4 og 5, og fra dem er det igen utroligt forskelligt hvor god kvaliteten er, fordi de har det med at sende en del discount tv. Men de kan også sende billedkvalitet i stort set samme kvalitet som DR og TV2, der skal dælme gode øjne eller gigant skærme til for at se den store forskel, selvfølgeligt er DR HD jo i en klasse for sig selv.

    F eks i sportsprogrammerne Canal9 og TV2 Sport vises der topkvalitets live sports programmer og i næste sekund sender de discount indkøbt premier liga fodbold, så det har utroligt meget at sige hvordan den udsendelse man har købt er.

     

    Men igen, generelt er kvaliteten helt i top hos Boxer, her i huset. De der brokker sig, bør måske checke deres installation.

     

    DK

    som svar til: Er boxer tv godt? #57738
    Fender56
    Deltager

    Nu er intet elektronik jo bedre end det svageste led i kæden. Jeg har haft Boxer nu over et år, praktisk siden de startede i DK, og kvaliteten på mit 40″ Samsung 40UE7070 LED tv er sublimt………..modtages direkte i tv´et via et cam kort, og fra en Digiality antenne på loftet under tagstenene.

     

    Specielt DR og TV2s programmer står krystalklart, her i det nordlige Esbjerg. Billedkvaliteten er klasser bedre end det Yousee leverede på deres kabeltv, såvel analogt som digitalt, jeg har aldrig fortrudt et eneste sekund at jeg endeligt fik muligheden for at vælge enkelte programmer ud, i modsætning til Yousee´s pakke tyrani.

     

    Til Boxer herfra, Thumbs upThumbs upThumbs upThumbs upThumbs up

     

     

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
Back to top button