Bingo

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Manglende modtagelse af BBC 1-2-3-4 #66823
  Bingo
  Deltager

  st1 sagde

  Jeg mener det, som Sparrow2 skriver ovenfor. 2E er placeret på lige under 28.5E, mens 2F & 2G er på 28.2.

  (Jeg tror du tænker på Eurobird 1 / Eutelsat 28A, som ganske rigtigt forlod 28.5E i 2015 for at blive til Eutelsat 33C.)

  Når man er udkantsmodtager, betyder 0.3 grader faktisk noget for modtagelsen. Min 1.8m peger på 28.5E, og selv der har jeg probs med nogle af dem på 28.2E (HD kanalerne med 7/8 FEC primært). Ideelt bør man pege på noget der ligner 28.35E som kompromis, men det bliver også sværere jo større parabol man har, efterhåden som “beamwidth” bliver smallere.

  Så på Østsjælland kan man ideelt set have to større paraboler (1.2m+), den ene rettet mod 28.2E, den anden mod 28.5E, og så bruge en DiSEqC switch til at vælge den rette parabol for en bestemt kanal (omprogrammering af kanallisten).  

  … eller bruke twin tuner mottager.

  som svar til: Opsætning af parabol, indstillinger i tv? #66045
  Bingo
  Deltager

  OleHimself sagde
  Den finder kun Astra 1 19.2 på alle 4 hoveder? Der er sat en switch på som samler alle 4 kabler i et som går ned til antenneudtaget. Mangler der noget? 

  brug bare 1 antenne + bare 1 hode og ingen switch – med 1 motor.

  som svar til: Shopping i Flensburg #65090
  Bingo
  Deltager

  Tusen takk for svar.. :)

  Bingo
  Deltager

  Sandt nok det, med der bliver jo ligevel 20-40 “gode” kanaler tilbage at bruge tid på….

  Bingo
  Deltager

  Der er jo 100 vis av gratis kanaler, mange på engelsk og enda flere på tysk og andre spåk.

  Bingo
  Deltager

  dr1+2 og tv2 fungerer ikke nu lenger med “denne løsningen / sw” !

  som svar til: LNBF Ku-Band / C-Band nogen som har sådan en ? #64796
  Bingo
  Deltager

  Poinet er selvsagt at jeg IKKE kunne eller ville eventuelt dra alt dette utstyret med meg til Tyskland og så tilbake gjennom Danmark igjen, til Sverige og tilbake til Norge. Jeg simpelthen hadde ikke plass (om du leste og forstod det jeg skrev i siste post).

  Det er helt og absolutt vanlig og normalt at varer ikke sendes før de er betalt, dette gjelder selvsagt PRIVAT handel, ikke business!

  Lurer på om det da bare er utlendinger og ikke Dansker som vi ser i raportasjene fra FENGSEL i Danmark på TV………….

  som svar til: LNBF Ku-Band / C-Band nogen som har sådan en ? #64794
  Bingo
  Deltager

  big sagde
  du skal nok læse lidt mere, det er ret begrænset hvad du finder med en skål under …..2 meter, så check lige først hvad der er, og hvilken størrelse det kræver

  ellers er der ikke så meget i lnbf’er, de stjæler lidt signal grundet opbygningen og det er vel det

  var selv ved at handle om nogle, det strandede på grund af transportudgifter, så skulle fyren pludseligt til DK, og så ville han gerne have forudbetaling…….noway, det lugter……anyway mener jeg at fyren stadig har skidtet til salg (der er en go sjat) og har du mod på at hente i norge vel jeg gerne kontakte ham

  fra huskeren er der

  2 paraboler str +3 m

  aktuatorer + v box

  c/ku lnbf

  c lnb

  ku lnb

  c receiver

  + måske lidt løsdele

  Dette var litt overaskende å lese……

  Jeg tilbød deg det jeg hadde av C-band stuff til en meget god pris, du spurte om jeg kunne få pris for transport av transportfirma, det gjorde jeg, det ble selvsagt ikke billig – spesielt sett i betraktning at varene var nesten “gratis”.

  Du sa det ble for dyr frakt, enig i det. Jeg tilbød deg at jeg skulle ta alt med (gratis) i bil til Kristiansand dersom du kunne komme dit å hente det. Det ville du ikke, du spurte om jeg kanskje skulle en tur til Danmark, jeg sa at senere på sommeren skulle jeg det og du spurte om jeg da kunne ta det med hjem til deg (gratis). Det sa jeg ja til men ba om forskuddsbetaling, for å forsikre meg at du ville ha det når jeg kom og ikke “ombestemme” deg.

  Jeg ville / kunne ikke ta alt dette med til Danmark i min lille Vito Campingbil og så (dersom du ikke ville ha det eller ville prute på prisen) evt. dra det med meg videre på turen – inn til Tyskland til Scandinavian Park Shopping Center og Citi i Flensburg, gjøre shopping, ha plass til å fylle bilen med mye varer, ha plass til å bo/sove i bilen (min frue og meg), ta “antenne suffet” med meg tilbake til Danmark, så inn til Sverige, så tilbake inn til Norge…… hvor mange plasser er dette TOLL kunne ha stoppet meg og blitt vanskelige med “antenne stuffet” – det kunne jeg ikke ta sjans på – derfor forskuddsbetaling – SELVFØLGELIG !

  Dersom det hadde vært billigere med frakt med transportfirma fra Norge til Danmark, hadde du da ventet jeg ikke ville ha forskuddsbetaling ?

  Du må være en av de få her i verden som tror du kan kjøpe på internett fra firma eller private uten å betale på forskudd….!

  Personlig har jeg solgt og kjøpt på ebay (se: ks601andmore) hundrevis av saker og ting da jeg bodde i Canada og senere i Norge – ALLTID MOT FORSKUDDSBETALING …

  Så du mener det “luktet” av meg fordi jeg ville ha betaling før jeg sendte eller tok varene med den lange veien?

  Vel, jeg syntes det “luktet” av planlagt u-ærlighet / “smarthet” av deg da du ikke ville betale forskudd som jeg selv (og andre) alltid gjør!

  Lykke til med videre kjøp på internet (uten å betale på forskudd)… !

Login Registrer
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
Back to top button