TV-Nyt

Foråret på TV3

TV3 har løftet sløret for forårets programmer, der blandt andet byder på stor seriesatsning og nyt underholdningsshow.

Black Widow TV3Black Widows

Black Widows har premiere på TV3 den 4. februar.

TV3 og Viaplays helt store nordiske dramasatsning, Black Widows, er drama, spænding, humor og en fængslende handling, der lige fra start giver lyst til mere.

Topskuespillere fra Danmark, Sverige og Norge udgør seriens blændende cast med blandt andre Beate Bille, Peter Stomare, Ken Vedsegaard, Synnøve Macody Lund, Charlotte Fich, Farshad Kholghi og Cecilia Fors.

Veninderne norske Rebecka, svenske Johanne og danske Kira nyder en weekend i sommerhuset med deres respektive mænd.

Mændene tager på fisketur og forlader deres hustruer alene på kajen. Mens båden forsvinder i horisonten, eksploderer den pludselig uden varsel.

De tre kvinder hæver champagneglasset og siger ”skål”. De har dræbt mændene for at vinde deres frihed.

’Ulykken’ undersøges straks som en drabssag af norsk og svensk politi, ledet af kriminalbetjent Peter Wessel i samarbejde med politichef Lundgren.

Det viser sig, at mændene var involveret i en ulovlig transportvirksomhed i Sverige, og en tidligere ansat, der har en kriminel fortid, er hurtigt den hovedmistænkte.

De tre enker synes at klare frisag, men friheden har også sin pris, viser det sig.

Rebecka, der er mor til Lisa, og gift med Jesper, overtager en virksomhed i ruiner. Hun forelsker sig i Stefan på den anden siden af gaden.

Johanne er en hårdfør revisor og lettet over, at hendes voldelige mand, Svein, er væk. Men så dukker Espen – Sveins søn – op for at hente sin arv.

Kira er en glad pige, der pludselig må bo sammen med nørden Alex, efter han har arvet halvdelen af hendes hus.

Da Peter Wessels hovedmistænkte tager livet af sig, tilsyneladende et klart selvmord, skifter sagen og historien retning. Det udvikler sig til en regulær krimi med lig, der smides i havnen, trusler og millioner af sorte penge.

Midt i dramaet står de tre enker. Deres venskab kommer på prøve, da Kira har en affære med Espen, og Jesper viser sig at være i live.

Deres liv bliver aldrig det samme igen.

Black Widows er en dramaserie, der balancerer på grænsen mellem hverdagsliv og et stærkt krimidrama. Det handler om venskab, kærlighed og frihed.

Helvedes HusHelvedes hus

For de fleste er et hjem lig med trygge rammer, hvor man kan slappe af og føle sig sikker. Men for nogle danskere har boligsituationen udviklet sig til et regulært helvede. I Helvedes hus møder vi familier, der er fanget i hver deres boligmareridt.

De fleste er begyndt med en drøm om et hjem – med plads til en lille ny, en ny partner, sammenbragte børn, eller måske et ønske om et liv på landet. På vejen rammes de af alt fra skadedyr, skimmelsvamp, håndværkersjusk, bankkrak, sygdom, arbejd-og trafikulykker til skilsmisse. Pengene slipper op, eller selvbyggerprojektet vokser dem over hovedet. Vi møder de mennesker, som i årrevis har forsøgt at klare sig ud af problemerne på egen hånd, og deres sidste håb er nu at få hjælp til at løse deres enorme boligkrise.

I programmet søger tre familier om hjælp hos tømrer og bygningskonstruktør Casper Kjerumgaard og vært Camilla Ottesen, der står klar til at tage fat på udfordringerne. Men Camilla og Casper kan kun hjælpe én af familierne! Og når valget er truffet, sætter de alt ind på at redde familien ud af deres helvede og forvandle deres bolig til, hvad familien hidtil kun har turdet drømme om.

heltiskovenHelt i skoven – TV3’s nye underholdningsprogram

Hvad sker der, hvis man slipper fire store dyr løs i en skov, hvor farer og udfordringer lurer bag hvert et træ? Og hvad vil det betyde, hvis de fire store dyr er fuldkommen blinde, og kun kan klare sig gennem de vilde strabadser ved hjælp af en guides hjælp og vejledning?
Det vil vise sig i TV3’s nye underholdningsprogram ”Helt i skoven”.

I programserien skal fire par gennemføre seks vilde forhindringsbaner langt ude i den dybe og knapt så stille skov. Den store udfordring er, at den ene part er klædt ud som et kæmpe dyr, og inde i dragten kan man intet se. Dyrets overlevelse er derfor fuldstændig afhængig af sin partners øjne og overblik. Parrene skal dyste i alt fra udholdenhed og fart til præcision og paratviden.

Slagets gang bliver styret fra Jagthytten, hvor Signe Lindkvist og Rasmus Bjerg i form af karakterne ”Vildmarksmanden” og ”Overklasse Jagtfruen” tager seerne i hånden og holder styr på stillingen. Vinderen kan løbe af med sejren og 15.000 danske kroner i et flot finaleløb – hvor alt kan ske.

Tattoo Salonen sæson 4

En anderledes arbejdsplads åbner endnu engang dørene til en verden fuld af blæk, blod og snurrende nåle.

I fjerde sæson af Tattoo Salonen er der sket en del siden sidst, hvor vi mødte bedstevennerne Morten og Jonas og salonens øvrige personale. Mortens drøm om at blive tattoobranchens svar på Joe and the Juice er godt i gang. Morten har udvidet med en forretning i Odense og er i gang med at købe én i Århus. Med andre ord – imperiet vokser.

Imperiet vokser også på andre planer. Jonas skal nemlig endelig være far. En drøm han har haft siden sæson 1. Jonas kan næsten ikke være i sin tatoverede krop af bare glæde – så nu er han gået i skarp far-træning, hvilket blandt andet inkluderer at holde op med at ryge og køre med cykelhjelm.

I denne sæson byder Tattoo Salonen på flere historier end nogensinde før. Personalet er blevet udvidet, og vi skal lære en masse nye karakterer at kende – både i og udenfor shoppen. Morten har også udvidet på hjemmefronten i form af et nyt stort hus i Klampenborg, som ham og konen Hannah og deres to børn, Lulu og Leroy, lige er flyttet ind i.

I København arbejder Jonas, som ’styrer biksen’, når Morten ikke er der. Her arbejder Hannah også samt tatovørerne Christian, Fabian, Bobby og Lara. I Odense møder vi manageren Justin, tatovøren Jakob, lærlingen Marco samt barberen Djani. Personalet til Århus butikken er endnu ikke ansat, så Morten skal ud og finde de helt rigtige medarbejdere.

Meget er ændret siden sidst, men noget er endnu det samme. Venskabet mellem Morten og Jonas er stadig ubrydeligt, og butikken besøges stadig af kendte og ukendte personer, der alle drømmer om at få en helt unik kropsudsmykning. Og selvom man har hele kraniet dækket af blæk og ’Sick Boy’ tatoveret hen over kravebenet, kan man sagtens være et hyggeligt og omsorgsfuldt menneske. Det er Tattoo Salonen 4 et levende bevis på.

Masterchef

Endnu en gang åbnes dørene til MasterChef-køkkenet. Denne gang for 40 af Danmarks største madtalenter, der med slebne knive og skarpe smagsløg står klar til at kæmpe om det eftertragtede MasterChef-trofæ og en pengepræmie på 100.000 kroner. Premiere 1. februar 2016 og sendes man-torsdage.

Efter sidste sæsons store succes har MasterChef-dommerne Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch sat sig for at finde Danmarks største madtalent. Derfor starter de jagten med at slå dørene op til to massive audition-dage i henholdsvis Århus og København, hvor de skal vurdere retterne fra de mange håbefulde amatørkokke, der drømmer om at få fingrene i et hvidt MasterChef-forklæde. Med sådan et i hånden får de nemlig direkte adgang til det forjættede MasterChef-køkken. Men deltagerne får ikke just det hvide MasterChef-forklæde foræret. Dommerne stiller høje krav, og kræver kvalitet, talent og dedikation fra deltagerne, hvis de vil med i det gode selskab.
Igennem de 11 uger af den nye sæson bliver seerne budt på det højeste niveau, som MasterChef i Danmark nogensinde har oplevet. De 40 udvalgte deltagere har fundet de skarpe smagsløg frem og dommerne har skruet ekstra op for udfordringerne og forventningerne.

Deltagerne brænder for maden som aldrig før. Mange af dem drømmer om at arbejde med mad professionelt, mange føler, at mad er et kald for dem. Der er med andre ord rigtig meget på spil for deltagerne, og I kan godt glæde jer til at lære dem at kende og ikke mindst se dem i aktion. Vi skal blandt mange andre spændende mennesker møde Karl Georg fra Island, der trods en hård ungdom, nu jagter sin store passion, nemlig mad kun lavet med råvarer fra Island. Om han kan imponere dommerne med sit ’havets bacon’ vil tiden vise.

Madtalenterne bliver konstant testet i deres køkkenevner og viden. De skal blandt andet prøve kræfter med den frygtede franske bryllupskage, croquembouche, og de skal genskabe den ene fantastisk ret efter den anden, som nogle af landets mest profilerede kokke har kreeret.

Undervejs i sæsonen kommer adskillige dygtige gæstekokke nemlig på besøg for at assistere dommerne og teste deltagerne til det yderste – fra Michelin-kokke som Dak Wichangoen fra Kiin Kiin og Jonathan Berntsen fra restaurant Clou til den tidligere dessertchef på noma, Rosio Sanchez, og den forsvarende Bocuse d’Or-vinder, Ørjan Johannessen.

I løbet af sæsonen tager dommerne også deltagerne ud af MasterChef-køkkenet, så de kan prøve at lave mad under pres udenfor de vante rammer. Det bliver blandt andet til besøg på Designmuseum Danmark, hvor æstetikken er i højsædet, den biodynamiske Kiselgården, som nogle af Danmarks ypperste restauranter får deres råvarer fra, og Høvelte Kaserne, hvor deltagerne skal lave mad til en masse sultne soldater.

Alt i alt en fantastisk sæson, der sluttes af med den vildeste finale-uge og kåringen af Danmarks nye MasterChef!

Familien fra Bryggen

Danmarks mest farverige familie er tilbage 4. februar. Linse, Stephanie og Ann, også kendt som Nokke, Geggo og Mopper, og deres altid spektakulære omgangskreds i form af blandt andre Lebbe Lone, Didde, Moster Niller, Burger og ikke mindst alle de firebenede er din garanti for fantastisk underholdning.

Ny generation – en ny stærk Bryggen-pige er på vej. Hun er faktisk lige på trapperne. Stephanie og Cengiz’ lille datters ankomst nærmer sig og der er meget de skal nå, før de er helt klar til at indtage forældrerollen. For hvad har man egentlig brug for, når der er familieforøgelse på vej?

Mopper måtte i slutningen af sidste sæson sige farvel til legendariske Pixie. Mopper synes, at livet på Bryggen, uden sin trofaste følgesvend Pixie, er lidt ensomt, derfor sætter Linse alt ind for at finde en ny hund til Mor Ann. Men kravene til det nye firbenet familiemedlem er mange, og derfor er det ikke helt så lige til at finde en hund til Mor Ann.

Linses gamle røde Mazda, bedre kendt som Det Røde Lyn, gik i arv til Stephanie, der dog nu er ved at være klar til at sende Lynet samme vej som Prins Henrik – på pension.

Derudover har Linse genoptaget venskabet med Didde, og da veninden får store problemer med sine brystimplantater, er Linse klar til at smide alt, hvad hun har i hænderne, for at tage til Jylland og hjælpe Didde. De to veninder planlægger også en større udlandsrejse for at fejre, at de har fundet hinanden igen.

Om det lykkes de to Brygge-veninder at få charmet en kirurg til at give Didde nye implantater, hvordan Stephanies lille datter kommer til verden, om Mor Ann finder en ny hund og meget andet kan du roligt glæde dig til at se i den helt nye sæson af Familien Fra Bryggen.

Paradise Hotel

Eventyret starter helt anderledes i år, når årets smukke og unge singler tjekker ind på det luksuriøse Paradise Hotel i Mexico.

Drengenes og pigernes første møde er nemlig helt uden ord og MEGET intimt. Én efter én mødes årets gæster i et kys, der får stor betydning for deres videre ophold på hotellet.

Det intime første møde sætter gang i intriger, taktiske overvejelser og naturligvis heftig romantik allerede fra første dag.
12. sæson af et af Danmarks mest elskede og sete realityprogrammer bliver som altid en udfordring for deltagerne, men i år kommer de altså endnu tættere på hinanden, når de unge drenge og piger bliver udfordret på mod og egne evner til at overskride egne grænser.

Grænser bliver også i den grad nedbrudt, når legendariske Jakob Kjeldbjerg dukker op som medvært i løbet af sæsonen. Værten for Robinson Ekspeditionen sætter for alvor de festglade paradisoer på prøve, når han udfordrer dem i krævende dyster og i benhård disciplin.

Jakob Kjeldberg er langt fra den eneste overraskelse, deltagerne møder i løbet af sæsonen … Men der er selvfølgelig stadig også velkendte Paradise Hotel-elementer som parceremoni, Pandoras æske og temauger. Rikke Gøransson er vores smukke værtinde, der guider seere og gæster på hotellet igennem den 12. sæson, der faktisk også er Rikkes jubilæum som vært. Det er tiende gang, at hun står foran kameraet på det mexicanske luksushotel, hvor hun i sin tid var med som deltager. Meget er sket siden, og i dag arbejder Rikke både foran og bagved kameraet.

I år er programmet krydret med masser af digitale tiltag, der skal bringe seerne endnu tættere på paradisoerne. Vi sender blandt andet anden sæson af talkshowet All In, der ud over aktuelle gæster også bringer masser af indslag fra Mexico, hvor redaktionen var med under hele optageperioden.

Luksusfælden

I den 16. sæson af Luksusfælden, er der tryk på luksuslivet, og det går ud over deltagernes allernærmeste.

Katrine fra Odense har på et år brugt næsten 40.000 kroner på neglelak og tøj, og hun insisterer på, at børnene skal gå i privatskole. Samtidig mener hun, at hun hverken har råd til at betale sin skattegæld eller betale ulykkesforsikring til sine to børn.

I Kastbjerg er John ulykkelig over, at han ikke kan finde penge til sin søns fødselsdagsgave. Men han synes dog, han har råd til en motorcykel til 1400 kroner om måneden, fordi det giver ham en følelse af frihed. Og så spiser han og kæresten Pia pizza for 1700 kroner hver måned.

To pizzaer ville ellers kunne betale de sko, hans søn så brændende ønsker sig.

Og på Frederiksberg er Jan på vej ind i en depression, fordi hans gæld er løbet løbsk, mens han uden at blinke bruger 30.000 om året på byture. Et forbrug, der betyder, at han har svært ved at få råd til at besøge sin søn i Norge.

Luksusfældens eksperter, Mette Reissmann, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz må i sæson 16 også tage hånd om både kraftige og uforståelige reaktioner fra deltagerne, når de konfronteres med konsekvenserne af deres egoistiske håndtering af økonomien.

Tom og Magdalena fra Fjenneslev har to biler. For at komme på fode, skal Tom sælge sin elskede BMW, men det nægter han og forsøger sig med utallige undskyldninger, hvor den mest markante er, at der ikke er plads til hans teenagedatter i den tilbageværende bil.

Jan Swyrtz og Carsten Linnemann kommer på en prøve, da de forsøger at få Pernille og Dennis fra Gammel Rye til at forstå, hvordan familien efterhånden er dybt påvirket af deres konstante lån af penge hos dem. Pernille forlader regnskabstavlen med et ’fuck dig’ til eksperterne, og samarbejdet hænger i en tynd tråd.

I samme kategori

Back to top button