TV-Nyt

Foråret 2016 på Discovery og TLC

Udover forårsnyheder på Kanal 4 og Kanal 5, så har Discovery Networks også offentliggjort nyt om programmerne på Discovery Channel og TLC.

Discovery foråret

Bear-GryllsRunning wild with Bear Grylls

I denne helt nye sæson af “Running Wild with Bear Grylls” får Hollywoodstarletten Kate Winslet sit livs udfordring. I de smukke, men ufremkommelige Snowdonia-bjerge tager skuespillerinden med Bear Grylls på en 48 timer lang, ekstrem overlevelsestur.

Kate Winslet er blot den første i rækken af celebrities som bliver udfordret mentalt og fysisk af Bear. Også Kate Hudson, Jesse Tyler Fergusson, Michelle Rodriguez og Ed Helms tager udfordringen op, og med omgivelser som Panamas jungle, Alperne og Rocky Mountain er der rig mulighed for at kaste sig ud i faldskærm og rapelle ned fra usandsynlige højder.

The Last Kingdom Discovery Channel
Peter Ganzler er på rollelisten i The Last Kingdom

The Last Kingdom

Året er 872 og de danske vikinger har ry for at plyndre, voldtage og myrde – men er virkeligheden en anden? Discovery Channel fortæller nu historien om vikingerne i en helt ny dramaserie på otte afsnit med blandt andre Peter Ganzler og Alexandre Willaume på rollelisten.

En saksisk adelsmands søn bliver som barn taget til fange af gruppe danske vikinger og vokser op blandt dem. Som årene går, bliver han imidlertid tvunget til at træffe et valg mellem sine rødder og de vikinger, der opfostrede ham. For er han saxer eller er han dansker?

Sherpa

Under forberedelserne til Joby Ogwyns basejump fra toppen Mount Everest i 2014 dræbte en lavine 16 sherpaer.

De mange sherpaer – eller bærere – sætter hver dag livet på spil på en af verdens absolut farligste arbejdsplader, og mange af dem ofrer deres liv, mens de kæmper for at bære vesterlændinges udstyr op på Mount Everest. Nu hylder Discovery Channel de tapre sherpaer i en helt ny serie, der følger de oftest ekstremt fattige og frygtløse mennesker. Sherpa er nomineret til en BAFTA pris for bedste dokumentarfilm.

Motor Monday

Hver mandag aften står den på benzindampe, V8-motorer, værkstedshumor og højoktan brændstof, når Discovery Channel sender de bedste bilprogrammer. Følg drengene fra “Gas Monkey Garage” når de ombygger de vildeste biler. Eller se, hvordan Chip Foose og hans A-team overrasker intetanende bilejere med den vildeste ombygning.

Edd China og Mike Brewer fra “Wheeler Dealer” opkøber biler og restaurerer dem med det formål at videresælge dem.

Forklaring følger

Danskproduceret Discovery-klassiker med Lasse Rimmer

Lasse Rimmer gentager succesen som vært for Discovery Channels populære program “Forklaring følger”. Programmet sætter en række danske og udenlandske produkter under lup og giver seerne en forklaring på, hvordan disse bliver lavet. Lasse Rimmer er også på tur i Danmark for at kigge på det særlige ved dansk design og får undervejs besøg af blandt andre Jim Lyngvild.

Telescope

Et fantastisk program af den Oscar-nominerede instruktør Nathaniel Kahn om tilblivelsen af det største teleskop som mennesket endnu har skabt.

Ingeniører er lige nu i gang med at bygge verdenshistoriens største teleskop, et teknisk vidunder, som er 100 gange stærkere end det legendariske Hubble-teleskop og som vil berige os med hidtil uopnåelige billeder fra verdensuniverset – og muligvis også give menneskeheden det endegyldige svar på, om der eksisterer andre civilisationer i rummet?

Steven Avery: Innocent Or Guilty på Investigation Discovery

Den kontroversielle true-crime-serie ”Making a Murderer” blev i starten af året det helt store samtaleemne med udgangspunkt i spørgsmålet: Er Steven Avery offer for et justitsmord, eller myrdede han virkelig den unge Teresa Halbach? Investigation Discovery fortsætter hvor ’Making a Murderer’ slap, når programmet ”Steven Avery: Innocent Or Guilty” til februar graver spadestikket dybere i den uhyggelige sag på Danmarks krimikanal ID – Investigation Discovery.

Med nye beviser og aldrig før fremlagte vidneudsagn sætter Emmy-vindende krimivært Keith Morrison fokus på den mest omtalte retssag i mange år. Den kontroversielle retssag mod nu 44-årige Steven Avery, som tidligere sad uretmæssigt fængslet i 18 år for en voldtægt, han beviseligt ikke begik, har rejst flere spørgsmål end svar. Mere end 300.000 amerikanere har nu skrevet under på, at de ønsker Steven Avery løsladt, men er det muligt, at blive uskyldigt dømt hele to gange eller ér Avery skyldig og derfor retmæssigt bag lås og slå?

Premiere 3. februar.

Whitney: Mit fede danseliv på TLC

Whitney Thore vejer 158 kg. Engang var hun danser og vejede ca. 50 kg., men på bare et enkelt år tog hun 90 kg. på pga. sygdommen polycystisk ovariesyndrom. Det har taget lang tid, men i dag er Whitney glad for sin krop, lever livet fuldt ud og danser som aldrig før. “Whitney: Mit fede danseliv” følger den karismatiske og livsglade pige i en periode fyldt med forandringer.

Kilde: Discovery Networks

I samme kategori

Back to top button