TV-Nyt

Følg Kevin Magnussen på TV 2 Zulu

kevin magunussen TV 2 zuluTV 2 har erhvervet rettighederne til resten af sæsonen i Formula Renault 3,5-klassen, som føres af det store danske racertalent Kevin Magnussen.

Det største talent i dansk motorsport i mange år, Kevin Magnussen, kan nu følges fast på TV 2 Zulu, efter at TV 2|SPORTEN har sikret sig rettighederne til resten af 2013-sæsonen i Formula Renault 3,5-klassen.
 
Der er kørt to afdelinger af denne serie, og Kevin Magnussen fører på nuværende tidspunkt konkurrencen. Næste løb foregår i Monaco søndag 26. maj og kan følges på TV 2 Zulu fra klokken 11.05. TV 2s kommentatorer er Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr.
 
– Kevin Magnussen kan blive en af de største danske sportsstjerner. Hans talent er så stort, at der er bud efter ham i den fornemste motorsport-klasse af alle, Formel 1. Det er en stor glæde, at vi på TV 2 kan give seerne mulighed for at følge et af de helt store danske talenter på nærmeste hold, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.
 
Der resterer fortsat syv afdelinger af Formula Renault 3,5-klassen i 2013. Hver afdeling består af to dages løb (lørdag og søndag) bortset fra søndagens løb i Monaco, som afvikles på én dag.

 Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button