Radio og Podcast Nyt

Fodboldeffekten på Radio 100

Simon Makienok er tilbage og har med to mål i to kampe for den hollandske klub Utrecht skrevet begyndelsen på et nyt kapitel i en fodboldkarriere, der var ved at smuldre. Det efter han længe var af holdet på grund af en knæskade, der har varet i to år.

Oliver Routledge fra Fodboldeffekten på Radio 100 har mødt Makienok. Det skulle egentlig være en samtale om de vigtigste øjeblikke fra fodboldhistorien valgt af Simon Makienok. Men det blev en sjældent åben og ærlig fortælling om, hvad det har betydet for mennesket Simon Makienok at være sat uden for sit professionelle liv i to år:

”De sidste to år har været helt sindssygt hårde. Ikke bare som fodboldspiller, men også som menneske. Nærmest deprimerende faktisk. Jeg var bange for at skaden ville sætte en stopper for min karriere, og at jeg aldrig ville komme tilbage igen.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

28-årige Simon Makienok har oplevet mange op- og nedture i sit unge liv. Tabet af sin mor fylder naturligvis også meget for fodboldspilleren. Også dét fortæller Makienok om i Radio 100-podcasten:

”Efter jeg havde været et halvt år i Palermo, døde min mor. Det var en sort periode for mig, og eftersom jeg ikke spillede på holdet og min mor døde, mens jeg var der, stod det klart for mig at jeg skulle videre derfra så hurtigt som muligt.”

Til Oliver Routledge fortæller Simon Makienok også om, hvorfor han valgte at skifte til Holland og Utrecht i 2017

Fodboldeffekten på Radio 100 med Simon Makienok kan høres som podcast her: https://radioplay.dk/podcast/fodboldeffekten/lyt/2021299/


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button