Branche-Nyt

Flere kæmpe buede skærme fra Samsung på CES

samsung u8550Samsung fortsatte på CES 2014 trenden med store buede skærme i skarp konkurrence med konkurrenten LG. Der var de sædvanlige påstande på presseeventen. Samsung præsenterede havd de kalder verdens største buede Ultra HD-tv på 105″ diagonalt. Med 5120 x 2160 pixels i det brede 21:9 film format matcher de dermed LG som allerede søndag meldte ud om om deres 105″ model.

Selv om meget er buet så kommer der dog også “ægte” fladskærme fra Samsung.  U8555 er en flad serie af Ultra HD-skærme, som kommer i 50 til 75 tommer, skriver flatpanels.dk.

Der er generelt stort fokus på Smart TV hos tv-producenterne og Samsung er på den front blandt andet klar med funktionen  Multi-Link, der gør det muligt at dele skærmen i to og se materiale relateret til det aktuelle TV-program. En form for second screen uden du skal finde mobilen eller tablet’en frem.  

Samsung Smart TV anno 2014 drives af en hurtigere Quad Core Plus processor, der tilbyder Instant On, hvilket betyder at tv’et starter lynhurtigt.

Kilde: flatpanels.dk

I samme kategori

Back to top button