Fight Night boksning flytter fra TV 2 til TV3+

| torsdag 19. jan, 2012 22:46 | opdateret 20. jan, 2012 kl. 12:42 | 0 Kommentarer

På et pressemøde torsdag 19/1 offentligjorde Viasat, at det fremover bliver på TV3+, at man kan følge de danske boksere hos Team Sauerland, når der fremover afholdes stævner efter det nye Nordic Fight Night koncept. Her vil danske, svenske og norske boksere bliver matchet ved fem til syv boksestævner om året. TV3+, Viasat og Team Sauerland har indgået et samarbejde på fem år.

Team Saulerland tæller blandt andet de danske boksere: Rudy Markussen, Mikkel Kessler, Mads Larsen, Patrick Nielsen, Micki Nielsen, Torben Keller. 

nordic fight night TV3+

Der skal stadig som udgangspunkt bokses i Herning, akkurat som det har været tilfældet, da TV2 sendte. Undtagelsen bliver dog det første stævne, der bokses i Brøndby Hallen 18. februar. Her er hovedkampen Rudy Markussens duel med Brian Magee i en kamp om en mindre WBA-titel. 

– Jeg vil sparke det nye partnerskab i gang med et brag den 18. februar foran mine hjemmefans i Brøndby Hallen. Magees titel er den første til at blive i Danmark, og det vil helt sikkert ikke blive den sidste, når vi ser frem mod de spændende tider, der ligger foran os, siger Markussen.

– Både de etablerede og kommende danske boksestjerner skal konkurrere mod verdensklassemodstandere ved stævnerne. Aftalen med TV3+ og Viasat sikrer, at vi kan have et meget højt ambitionsniveau, og jeg er sikker på, at de danske boksere i årene fremover vil hente mange titler og titelkampe til Danmark, udtaler promotor Kalle Sauerland om det nye koncept.

– Boksning hører hjemme på TV3-kanalerne. Vi har i 1990erne og frem til Brian Nielsens kamp mod Tyson i 2001 vist over 100 stævner på TV3, men fremover bliver det på TV3+. Vi er derfor rigtigt glade for, vi nu igen kan tilbyde vores seere det bedste inden for professionel boksning. Vi tror på, at vi sammen med Sauerland kan videreudvikle kvaliteten i dansk professionel boksning, og vi har store ambitioner om at kunne tilbyde titelmatcher og store events, lyder det fra TV3s adm. direktør Kim Poder.

TV3+ viser langt de fleste stævner, men udvalgte kampe vil blive vist som pay per view hos Viasat i Dannmark. Nordic Fight night-stævnerne skal også vises i Sverige og Norge på henholdsvis TV10 i Sverige samt Viasat Sport og Viasat 4 i Norge. 

Kilde: TV3nyt/ Onside.dk / aoh.dk

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt