[responsive_menu_pro]

Eurosport sikrer sig Major League Soccer

| fredag 06. mar, 2015 09:32 | opdateret 06. mar, 2015 kl. 10:28 | 0 Kommentarer

mls-eurosport3Amerikansk fodbold, altså af den helt runde slags, bliver fremover at finde på Eurosport, der har sikret sig rettighederne til Major League Soccer i hele Europa minus Storbritannien.

MLS og Eurosport har indgået en 4-årig aftale, der omfatter alle ligakampe, slutspil og cup kampe. Aftalen løber fra 2015 til 2018

MLS kampe bliver sendt på Eurosport og Eurosport 2 samt online på Eurosport Player. Der bliver sendt op til 4 kampe om ugen.

Her de første 4 tv-kampe

Lørdag den 7. marts
04.20: LA Galaxy vs. Chicago Fire på Eurosport
21.00: D.C. United vs Montreal Impact på Eurosport 2

Søndag den 8. marts
22.00: Orlando City SC vs New York City FC på Eurosport
00.00: Sporting Kansas City vs New York Red Bulls LIVE på Eurosport

Major League Soccer blev lanceret i 1996 og har nu 20 klubber fra USA og Canada, der kæmper om at vinde MLS Cuppen, der i 2014 blev vundet af LA Galaxy for femte gang. Ligaen har oplevet stor tilskuervækst over de seneste år, og i dag overstiger MLS både NBA og NHL, når det gælder gennemsnitligt antal tilskuere.

Her nogle reaktioner på aftalen

“Det er en stor ære at annoncere vores opbakning til MLS. Ankomsten af Steven Gerrard og Frank Lampard er endnu et bevis på ligaens og ejernes villighed til at investere i de globalt kendte navne. De store navne er med til at få MLS til at vokse internationalt, hvor vi bestræber os på at sende ligaen LIVE og i prime time med henblik på at gøre ligaen tilgængelig for flest mulige Eurosport-seere. Som et led i kvalitetsforbedringen af Eurosport er MLS-aftalen et afgørende skridt i forøgelsen af vores LIVE fodboldindhold kombineret med vores tro på potentialet i ligaens fremtidige vækst også,” siger Eurosports CEO, Peter Hutton.

“I en sæson, som er en milepæl for MLS, er vi glade for at offentliggøre et samarbejde med Eurosport, som gør det muligt for os at udvide vores internationale fodaftryk markant. Eurosport har opbygget deres omdømme ved at levere verdensklasse indhold til seerne i Europa, og vi er glade for at være deres nyeste partner. Med New York City FC og Orlando City SC, hvor globale stjerner som David Villa, Frank Lampard og Kaká er kommet til ligaen – som nu repræsenterer spillere fra næsten 60 forskellige lande – bliver 2015 et yderst interessant år for MLS,” siger Gary Stevenson, President og Managing Director for MLS.

Kilde: mlssoccer.com

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked