Branche-Nyt

Eurosport hitter med OL

Eurosport hitter igen hos de danske sportsseere, hvor kanalens ekspertise på de enkelte sportsgrene har tændt OL-flammen i de danske hjem. Eurosport er således stolte af igen, at kunne præsentere en enorm fremgang på det danske marked.

Sammenlignet med OL i Torino 2006 opnåede man en fremgang på 17,8%*, da man gennemsnitligt nåede ud til 463.000 seere, der dagligt kiggede med på Eurosport i mere end et minut.

Det bedste kvarter seertalsmæssigt ramte man til ishockey-finalen søndag aften, hvor 92.000 i gennemsnit så med, da Canada tog guldet foran USA. Dette kvarter gav en market share på 7,4%*.

Et forrygende Vinter-OL, uden danske medaljer, er nu slut, men Eurosport Danmark opnåede en stigning på hele 21,4%* i gennemsnitlig market share ift. OL i Torino 2006.

Denne succes udtrykker en dansk interesse for vintersport, hvor ægte eksperter deler deres viden med de danske seere. Eurosport har således dedikerede og passionerede kommentatorer til de enkelte sportsgrene, som alle har sporten langt inde under huden.

Eurosport har et ansvar i forhold til at vise 1-klasses dækning af hele vintersportssæsonen, og seertallene for OL i Vancouver viser, at vores strategi er en succes, siger Eurosport Danmarks produktionschef, Ketil Berg-Sørensen.

Eurosport ser således frem til, at kunne præsentere endnu en måned, hvor interessen fra de danske seere forbliver intakt. Det er bl.a. store klassikere som cykelløbene Paris-Nice, Milan-San Remo samt WTA-tennis fra Indian Wells med danske Caroline Wozniacki i aktion, der igen skal få seerne klistret til Eurosport.

* ifølge TNS Gallup – All individuals – All day – AdvantEdge

Kilde: Eurosport

I samme kategori

Back to top button