TV-Nyt

Eurosport forlænger Australien Open tennis rettigheder

australien open på TVEurosport forlænger de eksklusive rettigheder til Australian Open i Europa til og med 2021. Forlængelsen af aftalen til årets første Grand Slam-turnering inkluderer opvarmningsturneringer i Brisbane og Sydney.

Eurosport, der også sender French Open og US Open, har forlænget de eksklusive rettigheder til Australian Open til og med 2021. Den fornyede aftale gælder fra 2017 og inkluderer for første gang også ATP-turneringerne i Brisbane og Sydney, der fungerer som optaktsturneringer til Australian Open.

Australian Open er et af omdrejningspunkterne i Eurosports brede portefølje af tennisrettigheder og har været det de seneste tyve år. Eurosport er dedikeret til at sikre eksklusivt must-have indhold, der opbygger og forstærker partnerskaber, som vi eksempelvis har gjort det her med Tennis Australia, der sikrer os en hel måned med eksklusiv toptennis på kanalen og dermed muligheden for at højne tennisoplevelsen for vores seere,” lyder det fra Eurosports CEO, Peter Hutton.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

For nyligt afsluttedes US Open, der i år slog seerrekord på Eurosport i Europa. Den rent italienske damefinale mellem Flavia Penetta og Roberta Vinci blev set af 2,6 millioner europæere, hvilket er historiens højeste seertal for en US Open-kamp på Eurosport.

Eurosports aftale med US Open gælder til 2017 og med French Open til 2021.

Se vores oversigt over TV Sports rettigheder her

Kilde: Eurosport

I samme kategori

Back to top button