Eurosport Danmark erstatter Eurosport 2 / Canal 8

| onsdag 27. maj, 2015 16:52 | opdateret 19. jul, 2015 kl. 12:41 | 18 Kommentarer

Eurosport DKDen 1. juli får de danske tv-seere sportskanalen Eurosport Danmark, der præsenterer det bedste fra Eurosport – men nu på dansk med flere rettigheder målrettet de danske seere. Seerne kan glæde sig til medrivende kampe fra den hjemlige Alka Superliga, intense opgør fra den tyske Bundesliga, masser af cykling med blandt andet Post Danmark rundt, tre Grand Slam-turneringer med Caroline Wozniacki i spil, samt ATP- og WTA–tennis. Eurosport Danmark byder desuden på Capital One Cup, European Qualifiers, vintersport og meget mere.

Eurosport Danmark er en fusion mellem Canal 8 Sport og Eurosport 2. Sammenlægningen af de to kanaler følger i kølvandet på Discovery Networks Danmarks køb af Canal 8 Sport og Canal 9. Discovery gruppen ejer i forvejen aktiemajoriteten i Eurosport.

Med 2400 timers livesport om året bliver Eurosport Danmark kanalen med flest live sportstimer om året, og med et stærkt vært- og ekspertteam bestående af blandt andre Brian Holm, Bjarne Goldbæk, Michael Gravgaard, Michael Mortensen og Sebastian Sørensen giver Eurosport Danmark seerne unikke sportsoplevelser året rundt.

”Med Eurosport Danmark får vi en dansk sportskanal, der styrker vores overordnede sportsportefølje. Lanceringen hænger samtidig godt sammen med opkøbet af Canal 8 Sport og Canal 9. Begge dele er med til at styrke vores målsætning om at levere topsport til de danske seere,” siger Christian Kemp, Adm. Direktør Discovery Networks Danmark.

Kanalen kan fra 1. juli ses hos TDC, Yousee, Boxer, AltIbox, Viasat og Telia, mens der fortsat forhandles med de øvrige distributører. Viaplay får dog ikke længere adgang til indhold fra Canal9 og den nye Eurosport DK.

Superliga fodbold på Eurosport Danmark kan ses online på nutv.dk, bemærk at du ikke kan se Eurosport Danmark indhold på Eurosport Player.

Med lanceringen af Eurosport Danmark styrker Discovery Networks Danmark sin position i markedet og understreger sin ambition om at levere topsport fra både ind- og udland til de danske seere.

Lancering af Eurosport 360
I løbet af sommeren lanceres også Eurosport 360, som er syv eventkanaler. På web, tablets og smartphones supplerer Eurosport 360 både Eurosport og Eurosport Danmark med andre kameravinkler eller andre sportsbegivenheder, end dem der sendes på hovedkanalerne.

Med de syv eventkanaler får du en helt ny og unik dækning af både større og mindre sportsbegivenheder. Man kan også se de sportsbegivenheder, som Eurosport ikke har plads til at sende på hovedkanalerne. Så kan man stadig følge Wozniacki, selvom hovedkanalen sender Williams.

YouSee stiller Eurosport 360 til rådighed for alle, der har en af Eurosports tv-kanaler, og kan ses på youseeplay.dk eller på YouSee Tv & Film app’en.

En anden YouSee sportskanal nemlig Kanal Sport lukker 1. juli.

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

18
Kommentarer

for at kommentere
11 Kommentartråde
7 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om

canall digital og Viasat?

mich

Hvad sker der med Eurosport2 i øvrige skandinavien / Europa ?

kenneth l

Ved at man i Norge også har annonceret en lokal udgave af EuroSport, så mon ikke også det er 2’eren de tager i brug til den… Og så sker det vel i Sverige også 🙂

Per M

Eurosport Deutschland sker der nok ikke noget med, de kanaler køres uafhængigt under Eurosport Media GmbH.
Ellers havde det nok også været big news hos digitalfernsehen.de, hvis der skete ændringer.

Kristian

Eurosport 2 er ved at udgå , de bliver til lokal kanaler, der er lokal indhold på de flest 2er kanaler.. og i Norge og sverige sker det samme som i dk, i sverige har de haft en del lokal sport som kun de kunne se. Dog jeg forstår kke de melder ud at de sender La Liga, Serie A , Europa league, de rettigheder har det pt ikke og skal købes først. Canal 8s kanal plads hos Yousee bliver ikke optage af andet kanal fra SBS discovery, de har lavet en aftale om det nye Eurosport Danmark det nye… Læs mere »

kenneth l

Discovery har i dag meldt ud at Eurosport DK og den nye Canal9 bliver tilgængeligt hos TDC, Yousee, Boxer, AltIbox, Viasat og Telia fra 1/7.
Og Viasat har meddelt at de mister rettighederne og indholdet fra de 2 kanaler på Viaplay…

Kristian

SBS Discovery har meldt ud om rettigheder til Eurosport DK, Seerne kan glæde sig til medrivende kampe fra den hjemlige Alka Superliga, intense opgør fra den tyske Bundesliga, masser af cykling med blandt andet Post Danmark rundt, tre Grand Slam-turneringer med Caroline Wozniacki i spil, samt ATP- og WTA–tennis. Eurosport Danmark byder desuden på Capital One Cup, European Qualifiers, vintersport og meget mere. De går fra 2 til en kanal, men Canal 8s stor rettigheder er udløbet…så det er ikke det stor problem, plus Det nye Canal 9 vil få sport på ligsom 5 og 6ern vil stadig sende sport.… Læs mere »

lunten

Mon Viasat prøver at få fat i rettighederne til La Liga og Serie A fodbold?
Hvis ikke vil jeg da forvente en prisnedsættelse på deres ViaPlay Sport abonnement.

Kristian

Jeg vil tro de går efter begge del., dog skal du nok ikke se efter prisen kommer ned.
I sverige,FInland har VIasat problemet fordi CMore sport står stærkt, og i Norge står Tv2 Sport stærk.
De vil være et stor plus hvis de får det hjem..
Husk at Premier league skal også fornys efter 2015/2016 er over.
Så der skal bruges en Del penge pt på rettigheder

HansPedersen

Vil Eurosport international så stadig have dansk kommentering? eller vil det kun være den danske udgave? Og vil der så nogle gange være samsending på de 2 kanaler? eller?

Hvad med speedway ?

Håber virkelig Eurosport DK vælger at fortsætte med Serie A og UFC!…og at den forbliver i Stofa pakken

Hvad med La Liga…??
Hverken canal 9 eller den nye EsportDK viser kampene i denne sæson…..er det bare blevet fravalgt ved fusion??