TV-Nyt

Eurosport Danmark erstatter Eurosport 2 / Canal 8

Eurosport DKDen 1. juli får de danske tv-seere sportskanalen Eurosport Danmark, der præsenterer det bedste fra Eurosport – men nu på dansk med flere rettigheder målrettet de danske seere. Seerne kan glæde sig til medrivende kampe fra den hjemlige Alka Superliga, intense opgør fra den tyske Bundesliga, masser af cykling med blandt andet Post Danmark rundt, tre Grand Slam-turneringer med Caroline Wozniacki i spil, samt ATP- og WTA–tennis. Eurosport Danmark byder desuden på Capital One Cup, European Qualifiers, vintersport og meget mere.

Eurosport Danmark er en fusion mellem Canal 8 Sport og Eurosport 2. Sammenlægningen af de to kanaler følger i kølvandet på Discovery Networks Danmarks køb af Canal 8 Sport og Canal 9. Discovery gruppen ejer i forvejen aktiemajoriteten i Eurosport.

Med 2400 timers livesport om året bliver Eurosport Danmark kanalen med flest live sportstimer om året, og med et stærkt vært- og ekspertteam bestående af blandt andre Brian Holm, Bjarne Goldbæk, Michael Gravgaard, Michael Mortensen og Sebastian Sørensen giver Eurosport Danmark seerne unikke sportsoplevelser året rundt.

”Med Eurosport Danmark får vi en dansk sportskanal, der styrker vores overordnede sportsportefølje. Lanceringen hænger samtidig godt sammen med opkøbet af Canal 8 Sport og Canal 9. Begge dele er med til at styrke vores målsætning om at levere topsport til de danske seere,” siger Christian Kemp, Adm. Direktør Discovery Networks Danmark.

Kanalen kan fra 1. juli ses hos TDC, Yousee, Boxer, AltIbox, Viasat og Telia, mens der fortsat forhandles med de øvrige distributører. Viaplay får dog ikke længere adgang til indhold fra Canal9 og den nye Eurosport DK.

Superliga fodbold på Eurosport Danmark kan ses online på nutv.dk, bemærk at du ikke kan se Eurosport Danmark indhold på Eurosport Player.

Med lanceringen af Eurosport Danmark styrker Discovery Networks Danmark sin position i markedet og understreger sin ambition om at levere topsport fra både ind- og udland til de danske seere.

Lancering af Eurosport 360
I løbet af sommeren lanceres også Eurosport 360, som er syv eventkanaler. På web, tablets og smartphones supplerer Eurosport 360 både Eurosport og Eurosport Danmark med andre kameravinkler eller andre sportsbegivenheder, end dem der sendes på hovedkanalerne.

Med de syv eventkanaler får du en helt ny og unik dækning af både større og mindre sportsbegivenheder. Man kan også se de sportsbegivenheder, som Eurosport ikke har plads til at sende på hovedkanalerne. Så kan man stadig følge Wozniacki, selvom hovedkanalen sender Williams.

YouSee stiller Eurosport 360 til rådighed for alle, der har en af Eurosports tv-kanaler, og kan ses på youseeplay.dk eller på YouSee Tv & Film app’en.

En anden YouSee sportskanal nemlig Kanal Sport lukker 1. juli.

I samme kategori

Back to top button