TV-Nyt

Endnu mere håndbold på TV 2

HåndboldFlere håndboldkampe på TV 2-kanalerne fører til, at Bent Nyegaard fuldtidsansættes på TV 2 og stopper som sportschef i HC Odense.

Alle de danskere, der elsker at se håndbold i tv, kan godt begynde at glæde sig. Fra næste sæson vil der være endnu flere håndboldkampe på TV 2 SPORT. Siden den nye sportskanal åbnede 9. januar, har TV 2 og TV 2 SPORT vist tre-fire danske liga- og pokalkampe om ugen.

Det tal vil stige til cirka fem kampe om ugen i den nye sæson, og i den forbindelse har TV 2 lavet en ny kontrakt med håndboldkommentator Bent Nyegaard.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det mest spændende projekt
Bent Nyegaard har de senere år arbejdet halv tid på TV 2 og halv tid i HC Odense, men med den nye kontrakt stopper han i den odenseanske håndboldklub og arbejder kun på TV 2.

– Jeg er meget tilfreds og glad. TV 2 er bare noget helt specielt for mig. Det TV 2 SPORT, der tegner sig nu, er det mest spændende projekt, jeg overhovedet kan forestille mig. Det vil jeg meget gerne være en del af, siger Bent Nyegaard og fortsætter:

– Jeg siger farvel til HC Odense. Det har virkelig været svært, fordi jeg har haft en stor veneration for det projekt med at få noget håndbold op at stå i Odense, men jeg synes, at vi er på så godt vej nu, at jeg godt kan tillade mig at give stafetten videre. Så da TV 2 tilbød mig et fuldtidsjob, var jeg egentlig ikke i tvivl, siger Bent Nyegaard.

På TV 2 er man glade for at forlænge og udvide samarbejdet med Bent Nyegaard.

– Jeg synes, at Bent Nyegaard er en meget markant håndboldekspert, så jeg er glad for, at det er lykkedes os at forlænge og endda forøge aftalen med ham. Bent Nyegaard er altid ærlig og altid tydelig. Han tør mene noget, selv om det ikke er populært, og det er en stor kvalitet hos en ekspert, siger chefredaktør John Jäger fra TV 2 SPORT.

– Der er slet ingen tvivl om, at det for alle håndboldseere sker, at man er rygende uenig med Bent Nyegaard. Det sker også for mig. Men jeg ved, at Bent Nyegaard udtaler sig af et inderligt og passioneret og godt hjerte. Derfor er han god. Også når han tager fejl. Han elsker den sport, og derfor passer han perfekt ind i vores flok af dedikerede håndboldmedarbejdere, siger John Jäger.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button