Endnu en tysk udbyder af tyske HD satellit-tv kanaler

| onsdag 28. mar, 2018 12:26 | 8 Kommentarer

Freenet TV, der er distributør af betalings-tv på det tyske DVB-T2 net udvider nu også til satellit-tv. Det er et år siden Freenet TV blev startet på DVB-T2 nettet, og på årsdagen lancerer man altså nu på satellit.

Freenet TV tilbyder for €5.75 / måned eller €69 / år adgang til HD udgaver af en række af de tyske kommercielle kanaler. Dermed er der nu endnu en satellit-tv udbyder af betalings-tv udover HD+ tjenesten samt den nyligt lancerede Diveo.

Hver udbyder har dog ikke hver sin udgave af kanalerne på satellit, i stedet er der blot 3 forskellige aktive kodningsystemer på de tv-kanaler der distribueres af alle tre udbydere.

Freenet TV tilbyder 3 måneder gratis til nye kunder og modtagelse sker via kodningssystemet Irdeto, dog er det uden et fysisk kort. Cam modulet der koster €79.99 i vejledende udsalgspris. Der er også en Technisat Freenet TV modtager klar, der forventes at koste €99.

På DVB-T2 nettet udsender Freenet kanalerne i 1080p mens det via satellit er i 1080i.

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags:

Gemt under:: Parabol-TV, HDTV

8
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
6 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
C. Johansen

Er der de samme begrænsninger for optagelser på egne medier hos Deveo og Freenet Tv som hos HD+?
Er der overhovedet udbydere uden disse begrænsninger, der for mit vedkommende har betydet, at jeg har droppet mit HD+ abonnement.

Palleba2000

+ (plusset) i CI+ er noget skide LORT !!
Begrænsninger ovenpå begrænsninger, snart må man nok tilbage til VHS/Betamax maskinerne for overhovedet at kunne optage/gemme noget som helst.

Endnu engang (CI+) er noget lort.

Undskyld mine sure opstød, men det er eritærende at man ikke kan få lov til noget som helst mere.

Og så navnet “Freenet TV”, der er helt forkert. Det er slet ikke noget “gratis-net”…

MVH
Palleba og god påske

C. Johansen

Jeg synes bestemt også, det er for meget med alle de begrænsninger – efter at man har betalt årskort, og jeg ville ønske, at man kunne slippe for begrænsningerne, ved fx at tegne et dyrere abonnement. Da det tilsyneladende ikke kan lade sig gøre, har jeg ganske enkelt valgt at betragte alle de tv-kanaler, hvis HD-udgave kræver CI+ modul, som værende ikke-eksisterende. Og så kan jeg lige tilføje, at hvis man skulle begynde at fantasere om at optage analogt på videobånd – nåh ja så kan det heller ikke lade sig gøre, for på de nye tv-modtagere (bokse og skærme),… Læs mere »

Per M

Skandinaverne er en omgang griske svin, andet kan man ikke kalde dem, når de i stedet for vælger at starte op som udbydere at pirat TV fra Canal Digital og Viasat mod betaling, end i stedet for at sætte sig ind i deres krypteringer og lave 3rd party firmwares til flashbare CAM moduler, der så kan håndtere den Conax og Viaccess der benyttes til at kryptere de Skandinaviske kanaler med via satellit. Så her har de dælme meget de kan lære af Tyskernes åbenhed og kamp mod CI+ kryptering, ved at der findes flashbare CI moduler med tilhørende 3rd party… Læs mere »

Palleba2000

Og det er nok netop derfor “Freenet TV” leveres “uden kort”, så de IKKE kan snyde sig adgang til kanalerne via et flashet CI modul.

Diablo og andre gode moduler.

Per M

Med at de ligger på selve CAM modulet som en softcam løsning, gør det kun nemmere for pirater med en USB programmer og speciel software at hacke sig adgang til modulets softare, hive nøgler og tillige ud af det, for at duplikere det til andre CAM modulers softcam løsninger, så som Diablo, Maxcam osv.

Eks. brugte jeg i tidernes morgen et Maxcam V2 til kanaler fra AustriaSat og ORF.
Det eneste der satte en stopper for det var at de begge holdt op med at anvende Nagravision.