TV-Nyt

EM i håndbold 2018 på TV 2 – Følg de danske håndboldkvinder

Et af årets helt store højdepunkter for alle de danskere, der sætter pris på det hurtige og hårde spil, er EM i håndbold for kvinder. I år finder den store begivenhed sted i Frankrig fra torsdag 29. november til søndag 16. december.

TV 2 har rettighederne til EM og sender massivt fra slutrunden, blandt andet Danmarks åbningskamp mod arvefjenden Sverige fredag 30. november på TV 2.

EM Håndbold sendeplan – Det danske kvindelandshold

EM i håndbold – Alle kampe

TV 2 dækker EM i Frankrig massivt og stiller i stærkeste opstilling til de mange kampe. Værter under slutrunden er Morten Ankerdal, Stine Bjerre Mortensen og Heidi Møller Eskildsen. Eksperter er Trine Nielsen, Bent Nyegaard, Lærke Møller, Sofie Bæk Andersen og Peter Bruun Jørgensen. Kommentatorerne er Thomas Kristensen, Lars Bruun-Mortensen og Jonas Nyhøj.

– Vi på TV 2 ser i den grad frem til, at håndboldhøjtiden igen rammer skærmene. De store sportsevents er en vigtig del af TV 2s strategi. Historisk set samler de store events som en håndboldslutrunde rigtigt mange danskere omkring skærmene, og det vil vi også kæmpe for bliver tilfældet i december, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter:

– Vores velsmurte håndboldredaktion har gjort sig umage, og vi går som altid all in på disse håndboldslutrunder. Vi vil give danskerne en massiv dækning på alle vores platforme. Det hører jo julen til, at de danske håndboldkvinder kæmper for medaljer til Danmark på TV 2, og vi glæder os – som børn til juleaften – til at følge EM, siger Frederik Lauesen.

– Håndbold-EM har vi eksklusivt på TV 2s kanaler. Vi sender naturligvis alle Danmarks kampe på TV 2 og en masse gode kampe på TV 2 SPORT. Er du total håndboldfan, så kan jeg anbefale TV 2 PLAY, hvor alle kampe fra EM vil blive vist direkte. Slutrunden bliver selvfølgelig også fulgt tæt på em.tv2.dk og TV 2 SPORTs app, så vi bør få det hele med, siger Frederik Lauesen.

E

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button