TV-Nyt

EM i håndbold 2018 på TV 2 – Følg de danske håndboldkvinder

Et af årets helt store højdepunkter for alle de danskere, der sætter pris på det hurtige og hårde spil, er EM i håndbold for kvinder. I år finder den store begivenhed sted i Frankrig fra torsdag 29. november til søndag 16. december.

TV 2 har rettighederne til EM og sender massivt fra slutrunden, blandt andet Danmarks åbningskamp mod arvefjenden Sverige fredag 30. november på TV 2.

EM Håndbold sendeplan – Det danske kvindelandshold

I Dag fredag 20. maj
19:30
TV 2 SportTV 2 Play
lørdag 21. maj
15:30
TV 2 TV 2 Play
søndag 22. maj
13:55
TV3 Max

Der er top- og dansker-opgør i 31. spillerunde af den tyske håndbold Bundesliga, når dansker-klubben, SG Flensburg-Handewitt hjemme får besøg af THW Kiel og Landin-brødrene. Begge mandskaber er med, hvor det er sjovt, og det tegner sig til at blive en spændende afslutning på sæsonen, hvor de fire topplaceringer stadig er i spil. Kiel vandt med hele 33-23 tidligere på sæsonen. Kan Flensburg tage sin revanche?

tirsdag 24. maj
18:00
TV 2 SportTV 2 Play
Annonce - artiklen forsætter nedenunder
20:15
TV 2 SportTV 2 Play
20:30
TV 2 SportTV 2 Play
15:55
TV3 Max

Tyske Magdeburg og kroatiske Nexe Nasice krydser klinger i Altice Arena i Lissabon i den ene semifinale i EHF European League. Magdeburg vandt gruppe C med ni sejre og et enkelt uafgjort resultat. Nexe endte tre i selvsamme gruppe med 10 point. Siden har Magdeburg besejret Sporting og Nantes, mens Nexe har vundet over Eurofarm Peliste og GOG. I gruppespillet havde Nexe det svært mod Magdeburg. Kan de yde nok modstand i, når der kæmpes om en plads i finalen? Se med!

18:25
TV3 Max

I den anden semifinale i EHF European League krydser polske Orlen Wisla Plock klinger med portugisiske Benfica i Altice Arena i Lissabon. Wisla Plock vandt gruppe A med ni sejre og et enkelt uafgjort resultat. Benfica sluttede som nummer tre i gruppe B. Siden har polakkerne besejret Lemgo og Kadetten, mens Benfica har vundet over Toulouse og Gorenje. Kan Benfica besejre Wisla Plock, når de har tusinder af fans i ryggen på hjemmebanen? Se med, når den sidste finalist findes.

søndag 29. maj
16:25
TV3 Max

TBA-TBA

18:55
TV3 Max

TBA-TBA

lørdag 4. juni
15:10
TV3 Max

Den står på Final 4 i kvindernes EHF Champions League, som løber af stablen i MVM Dome i Budapest, hvor den første semifinale står mellem Anne Mette Hansens Györi Audi og danske Team Esbjerg. Györi har været dominerende på den internationale håndbold-scene i mange år. Det blev kun til bronze sidste år, og derfor vil de formentlig være endnu mere motiveret til at gå hele vejen. Team Esbjerg har gang i en forrygende sæson, hvilket har resulteret i denne flotte semifinaleplads. Fortsætter stimen?

17:55
TV3 Max

Den står på Final 4 i kvindernes EHF Champions League, som løber af stablen i MVM Dome i Budapest, hvor den anden semifinale står mellem Louise Burgaards Metz Handball og Vipers Kristiansand. Metz har været godt kørende i denne sæson, hvilket har resulteret i denne flotte semifinaleplads. De forsvarende Champions League-vindere fra Kristiansand har været dominerende, og de ligner et hold, der kan forsvare titlen. Kan de spille sig videre i finalen?

EM i håndbold – Alle kampe

TV 2 dækker EM i Frankrig massivt og stiller i stærkeste opstilling til de mange kampe. Værter under slutrunden er Morten Ankerdal, Stine Bjerre Mortensen og Heidi Møller Eskildsen. Eksperter er Trine Nielsen, Bent Nyegaard, Lærke Møller, Sofie Bæk Andersen og Peter Bruun Jørgensen. Kommentatorerne er Thomas Kristensen, Lars Bruun-Mortensen og Jonas Nyhøj.

– Vi på TV 2 ser i den grad frem til, at håndboldhøjtiden igen rammer skærmene. De store sportsevents er en vigtig del af TV 2s strategi. Historisk set samler de store events som en håndboldslutrunde rigtigt mange danskere omkring skærmene, og det vil vi også kæmpe for bliver tilfældet i december, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter:

– Vores velsmurte håndboldredaktion har gjort sig umage, og vi går som altid all in på disse håndboldslutrunder. Vi vil give danskerne en massiv dækning på alle vores platforme. Det hører jo julen til, at de danske håndboldkvinder kæmper for medaljer til Danmark på TV 2, og vi glæder os – som børn til juleaften – til at følge EM, siger Frederik Lauesen.

– Håndbold-EM har vi eksklusivt på TV 2s kanaler. Vi sender naturligvis alle Danmarks kampe på TV 2 og en masse gode kampe på TV 2 SPORT. Er du total håndboldfan, så kan jeg anbefale TV 2 PLAY, hvor alle kampe fra EM vil blive vist direkte. Slutrunden bliver selvfølgelig også fulgt tæt på em.tv2.dk og TV 2 SPORTs app, så vi bør få det hele med, siger Frederik Lauesen.

E

Kilde: TV 2 presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button