Radio og Podcast Nyt

Drømmesengen – nyt interviewprogram på Radio4

Hvem tror de egentlig selv, de er? Og hvem er de så i virkeligheden? Det – og meget andet – får vi svar på, når Katrine Hedegaard tager en række kendte danskere med ud under åben himmel, slår et par drømmesenge op, dykker ned i gæsternes personlighed og taler med dem om sider, de måske ikke engang selv vidste, de havde.

’Drømmesengen’ er et anderledes interview, der åbner helt nye sider af kendte danskere. Interviewet er nemlig baseret på en psykologisk personlighedsprofil, der er lavet ud fra 240 spørgsmål, som ugens kendte gæst har svaret på forinden. Herefter har en psykolog analyseret besvarelsen og udformet en profil, som danner grundlag for en ærlig, intens, sjov og overraskende samtale med ugens gæst, der ikke kender resultatet af undersøgelsen på forhånd.

Filmproducent og medstifter af Zentropa, Peter Aalbæk Jensen, er første mand i ‘Drømmesengen’, når anden sæson har premiere søndag den 11. april. Her overtager programmet sendetiden fra ’Det sidste måltid’, som holder sommerpause.

‘Drømmesengen’ kan høres hver søndag kl. 10.05 på Radio4 eller som podcast.

Kilde: Radio4 presse

I samme kategori

Back to top button