Branche-Nyt

DR får ny korrespondent i Storbritannien

Tinne Hjersing Knudsen, 29, der er vært på ’P1 Morgen’, bliver fra den 1. oktober ny korrespondent for DR i Storbritannien. Hun afløser Kim Bildsøe Lassen, som fra efteråret skal være vært på TV-Avisen.

Tinne Hjersing Knudsen har tidligere været korrespondent for Berlingske i Norden og Baltikum, og hun har været vært på programmerne ’The Brexit Club’, der handlede om briternes udtræden af EU, samt ’55 minutter’ på Radio24syv.

Hun siger om sin kommende rolle som DR’s korrespondent for Storbritannien:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Storbritannien står i en stor identitetskrise, som Brexit kun lige har startet. For hvad skal Det Forenede Kongerige være uden Europa, og hvem skal de læne sig op ad? Læg corona-krisen oveni, og vi ser på begyndelsen af både udfordringer og muligheder, som briterne står i. Jeg glæder mig til at tage med dem ud på den uforudsigelige sejlads, som de næste år bliver.

Om valget af Tinne Hjersing Knudsen siger udlandschef i DR Nyheder Niels Kvale:

– Tinne har en tårnhøj faglighed og en dyb indsigt i Storbritannien. Samtidig har hun en stor gennemslagskraft som journalist og har vist, at hun er i stand til at forfølge en historie. Det har hun blandt andet vist her under corona-krisen med historien om de ubrugelige respiratorer, der skulle sendes til Italien.

Kilde: DR presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button