DR.dk i nyt design

| onsdag 20. jun, 2012 10:01 | 0 Kommentarer

Et gennemgribende make-over rammer i de kommende måneder Danmarks største websted, dr.dk. Onsdag morgen blev den nye forside lanceret, i næste uge følger dr.dk/nyheder, og hen over året følger resten af dr.dk.

“Målet med redesignet er at gøre dr.dk mere enkelt og overskueligt for brugerne. På forsiden sker det ved at lave en skarpere prioritering af indholdet i modsætning til tidligere, hvor der var to spalter med hver sit liv og prioritering. Derudover skal forsiden være indgangen til det bedste fra DR lige nu,” forklarer kanalchefen for dr.dk, Michael Arreboe.

Dette betyder et farvel til den grønne farve og den gennemgående opdeling i venstremenu og to spalter.

DR lancerer nyt hjemmesidedesign

DR lancerer nyt hjemmesidedesign

Allerede tirsdag i næste uge bliver store dele nyhedsområdet på dr.dk også lanceret i nye gevandter. Siderne vil bære præg af bedre integration af video, større udnyttelse af sidebredden og i det hele taget flere muligheder for grafiske greb.

“Brugerne vil opleve et nyhedssite med et forbedret overblik. Målet er, at de enkelte artikler skal vise brugerne videre til alt, hvad vi har inden for samme emne på tværs af medietyper og DRs enorme udbud af indhold. Samtidig rykker de regionale nyheder også ind på dr.dk/nyheder, så nyhederne fra hele Danmark bliver samlet ét sted. Det er helt unikt for dr.dk,” fortæller Michael Arreboe.

Tilvænning og tilpasning
Den igangværende forandring af dr.dk er mere end blot et redesign. Hele sitets struktur og opbygning er tænkt forfra med hovedområderne nyheder, tv og radio som udgangspunkt.
“Samtidig betyder redesignet en mere ensartet brugeroplevelse på hele dr.dk, en øget genkendelighed og en bedre integration og sammenhæng på tværs af de mange sites,” siger Michael Arreboe.

Den nye forside gik i luften onsdag klokken 5.30, og dr.dk/nyheder lanceres tirsdag i næste uge.

Kilde: DR presse

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt