Branche-Nyt

Donglyden vender tilbage til sendefladen – TV3+ genopliver Tipslørdag

feature_premierleagueMange seere kan huske de legendariske Tipslørdage, hvor man fulgte den engelske turnering hver lørdag og samtidig bed negle i håbet om, at næste ”dong” sendte ens tipskupon tættere på de forløsende 13 rigtige. Nu genopstår Tipslørdag på TV3+.

Det sker, når TV3+ og TV3 Sport overtager den engelske Premier League på dansk tv. Og det bliver en Tipslørdag af rang, TV3+ vil tilbyde seerne. Premieren på Tipslørdag bliver lørdag den 17. august med Carsten Werge og Per Frimann som værter. Og vi dækker tre kampe hver lørdag og sender fra kl. 13.30 til 20.30. Primær fokus vil være på kampen kl. 16.00.

“Fodbold fra England om lørdagen er fyldt med historie fra dengang, fodbold blev spillet på mudderbaner og i snevejr i januar, og hvor jeg også sad på kommentatorpladserne. Historien omkring fodbold i England er unik, og den tager vi med os ind i dækningen af Premier League,” siger Carsten Werge og fortsætter:

“Men Premier League er meget mere end det. Det er verdens bedste fodboldliga med verdens bedste spillere og med de største historier. Premier League er fortid, men i høj grad også nutid, og vores ambition er at bringe den bedste dækning anno 2013, men med respekt for Premier Leagues historie,” siger han.

Tipslørdag blev sendt fra 1969 til 1998 på DR1. Dengang fulgte adskillige fodboldfans Tommy Troelsen fra studiet og Svend Gehrs veloplagte kommentatorstemme, når de guidede seerne igennem kampene på Tips 13-kuponen. Og tipperne kan godt begynde at spidse pennen igen. Ja, for også kuponen fra dengang genopstår. 13 engelske kampe, der alle begynder klokken 16.00, og mål markeret med et rungende ”dong” i udsendelsen. Tips 13-kuponen kommer naturligvis i fokus i TV3+’s Tipslørdag – der vil være spilstop 15.55 og alle 13 kampe på kuponen fløjtes i gang klokken 16.00. Donglyden vender også tilbage til sendefladen. Men muligvis med en ny lyd – dette afgøres i august på Tips’ Facebookside

Carsten Werge har kommenteret fodbold over hele verden og på de største stadions, og han glæder sig til en ny sæson med Premier League:
”Jeg ved, at der er mange, der har et helt specielt forhold til en engelsk klub. Det forstår jeg godt, for der er simpelthen så meget passion omkring fodbold i England. Fodbolden derovre kryber ind under huden på folk, og det har den også gjort på mig. Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang med Tipslørdag og kan godt garantere, at vi kommer til at levere masser af fantastisk fodbold til danskerne. Og så er det jo ikke blevet kedeligere af, at vi har en dansk topmanager i Swansea og udover Agger og Lindegaard i Liverpool og United også har fået foreløbig tre yderligere danskere at følge derovre,” siger han.

Læs alt om Premier League på TV fra august her

Kilde: TV3 presse

I samme kategori

Back to top button