Net-TV

DM i landevejscykling på TV 2s webtv

cykelrytter
(Foto: Alloverpress / TV 2)

Som noget nyt bliver det nu muligt for alle danskere at følge det danske mesterskab i linjeløb gratis på webtv på tv2.dk, når kampen om mesterskabet og den nationale mesterskabstrøje køres i et område omkring Vordingborg søndag 23. juni om eftermiddagen.
 
Danmarks bedste cykelryttere er med ved DM, herunder den kommende Tour de France-deltager Jakob Fuglsang, Team Saxo-Tinkoff-rytterne Matti Breschel, Michael Mørkøv, Nicki Sørensen, Chris Anker Sørensen og Anders Lund samt Lasse Normann Hansen, Blue Water Cycling, og den forsvarende danmarksmester, Sebastian Lander, BMC Racing Team – for blot at nævne en del af navnene fra det cirka 135 ryttere store felt.

– Alle danske cykel-interesserede skal naturligvis kunne følge DM i landevejscykling på tv2.dk. Vi vil være førende og nyskabende på webtv i Danmark, og at tilbyde vores brugere at kunne følge kampen om det nationale mesterskab helt gratis er det første skridt, vi tager for at nå den målsætning, siger Jacob Bendixen Andersen, der er redaktionschef for webtv på TV 2.
 
– TV 2 er Danmarks cykelkanal med alle de største internationale løb. Derfor glæder det os, at vi på tv2.dk også kan give vores brugere den tætteste dækning af DM i linjeløb. Vi transmitterer løbet fra starten klokken 12.30, og til rytterne er i mål ved 17-tiden, siger redaktionschef Dan Rasmussen, sporten.tv2.dk.
 
DM-ruten er på godt 199 kilometer, og der køres syv omgange på en rundstrækning på 21,5 kilometer og seks omgange på en rundstrækning på 8,1 kilometer. Mellem 20.000 og 25.000 tilskuere ventes at følge løbet langs ruten og i målområdet.
 
– Det er dejligt, at TV 2 tør bruge muligheden for at vise DM på webtv, og det er samtidig både spændende og perspektivrigt for dansk cykling, at TV 2 udnytter denne chance for at brede DM endnu længere ud, siger Leif Nielsen, Vordingborg, der er medarrangør af DM-løbet sammen med ledere fra Næstved Bicycle Club.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button