TV-Nyt

DK4 og Familie Journalen vil finde nye Dansktop stjerner

dk4logoNu får danskerne rig lejlighed til at synge med på dansktoppens ørehængere, når Familie Journal og dk4 sætter jagten i gang på Danmarks næste store dansktoptalent i et helt nyt talentshow, der bliver sendt over 12 uger i løbet efteråret. Har man mod til at vise sit sangtalent og drømmer om at slå igennem på den dansksprogede musikhimmel, kan man allerede nu uploade sit bidrag til konkurrencen på Familie Journals hjemmeside.

”Vi er rigtigt glade for, at vi i samarbejde med dk4 får muligheden for at give dansktopmusikken en ny landsdækkende platform. Dansksproget musik er utroligt populært over hele landet, og vi glæder os til at hylde Danmarks mange uopdagede dansktoptalenter i et kærligt og hjertevarmt univers, hvor man ikke behøver at være en bestemt type for at passe ind. Jeg er sikker på, at vi finder mange nye talenter,” siger ugebladsdirektør og chefredaktør på Familie Journal Anette Kokholm.

dansktop talentTv-showet er i stil med DRs populære underholdningsprogram X Factor en talentkonkurrence, som løber over 12 programmer – og alle, der har en dansktopmusiker gemt i maven, kan være med i konkurrencen om at blive Danmarks næste Dario Campeotto eller Birthe Kjær. Programmerne vil være spækket med ørehængere og klassiske dansktophits, og de etablerede dansktopmusikere er vilde med det nye initiativ.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi kan være stolte af vores musikalske kulturarv i Danmark – og det glæder mig, at dk4 og Familie Journal giver danskerne mulighed for at genopfriske de populære sange fra de etablerede navne – og stifte bekendtskab med nye talenter, der konstant spirer frem,” siger Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants.

Programmets vært bliver erfarne Ole Stephensen, som sammen med et særligt udvalgt ekspertpanel bestående af bl.a. musikproducer Søren Bundgaard samt Henrik Sørensen fra Sony Music vil guide både deltagere og seere igennem en forrygende programserie. Ekspertpanelet vil vejlede og støtte deltagerne i deres optræden. Herefter vil det være op til seerne, der via SMS-stemmer afgør, hvem der skal gå videre til finalen.

Finalefest i Boxen
Konkurrencen afsluttes med et brag af en finalefest den 23. januar 2016 i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor Dansktop Prisen uddeles. Årets dansktoptalent kommer til at optræde på scenen sammen med etablerede dansktop-kunstnere og vinder en statuette og en kontrakt på en professionel cd-udgivelse med sange produceret af Søren Bundgaard.

”Vi glæder os til at kåre Danmarks Dansktoptalent anno 2016 og hylde hele dansktoppen ved den store finalefest i Jyske Bank Boxen, hvor finalisterne kommer til at fyre den af foran tusindvis af glade dansktopfans. Der er lagt op til et brag af et show med Danmarks største dansegulv og stjernespækket optræden fra både ind- og udland,” siger Anette Kokholm.

Programmerne i talentkonkurrencen bliver optaget i Horsens Teater i ugerne 33, 39 og 43 – og alle kan være med. Flere har allerede tilmeldt sig, og du kan gøre det samme ved at uploade dit bidrag her. Optagelserne er åbne for publikum.

Kilde: Familie Journalen

I samme kategori

Back to top button