Disneys streamingtjeneste bliver billigere end Netflix

| fredag 12. apr, 2019 08:58 | 3 Kommentarer
Disney+ logo

Disney har nu løftet sløret for deres kommende streamingtjeneste Disney+. Det ser ud til at tjenesten bliver noget billigere end Netflix. Når Disney+ lanceres i USA i november i år, så bliver det til en pris på 7 dollars svarende til cirka 50 danske kroner.

Disney+ skulle ramme de europæiske breddegrader engang i løbet af 1. kvartal 2020. Hvad prisen så bliver i Danmark kan man endnu kun gætte på. Disney+ har allerede gjort klar til en dansk side på https://preview.disneyplus.com/dk

Det er også usikkert hvor meget Disney indhold der kommer på tjenesten i Danmark fra starten, eftersom eksisterende rettighedsaftaler først skal løbe ud, inden Disney kan tilbyde sit komplette indholdskatalog. Disney selv siger, at de forventer det er tilfældet indenfor 4 år på verdensplan.

Disney+ tjenesten kommer til at tilbyde i hvert fald noget indhold i 4K HDR og offline funktion, altså at man ligesom på Netflix og Viaplay kan downloade indhold til brug på farten uden man behøver at være på nettet. Det ser ud til at man bliver bredt tilgængelig på Smart TV, medieafspillere, smartphones og tablets.

Disney+ screenshot

Disney+ screenshot

Kilde: Disney

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming

3
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
1 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Per M

Man kan forestille sig at de sikkert fra starten også vil have en masse af det underholding der findes på deres forskellige TV kanaler vi kan se her i Danmark. Men man får så at se hvad der så vil ske film missigt, om de så på det tidspunkt vælger at beholde alle deres film for sig selv, eller fortsætter med den aftale at de har med Viasat ang. streaming og visning på Viasat Film kanalerne. I hvert fald TV serie missigt kan man allerede se en forskel og det er alle de Marvel serier der er blevet skrottet hos… Read more »

Anders

De har allerede besluttet at beholde deres katalog af film og serier for sig selv.
The Simpsons flytter fra Hulu til Disney+.
Disneys aftale med Netflix udløber i år, og Ant-Man and the Wasp er den sidste Marvel film der kommer til Netflix.
Jeg kan godt forestille mig at de fjerner al deres indhold fra andre streamingtjenester inkl. Viaplay i takt med at allerede indgået aftaler/kontrakter udløber.

Per M

Netflix ser også ud til at være på vej til at være en tjeneste der generelt bliver dyrere end alle de andre streaming tjenester.
Det forlyder sig der ude, at Netflix igen har planer om prisstigninger. Eks. har flere nyhedsmedier i Tyskland advaret om det, hvor at undskyldningen fra Netflix skulle være at det skyldtes det stigende antal kunder.