Streamingnyt

Disneys streamingtjeneste bliver billigere end Netflix

Disney har nu løftet sløret for deres kommende streamingtjeneste Disney+. Det ser ud til at tjenesten bliver noget billigere end Netflix. Når Disney+ lanceres i USA i november i år, så bliver det til en pris på 7 dollars svarende til cirka 50 danske kroner.

Disney+ skulle ramme de europæiske breddegrader engang i løbet af 1. kvartal 2020. Hvad prisen så bliver i Danmark kan man endnu kun gætte på. Disney+ har allerede gjort klar til en dansk side på https://preview.disneyplus.com/dk

Det er også usikkert hvor meget Disney indhold der kommer på tjenesten i Danmark fra starten, eftersom eksisterende rettighedsaftaler først skal løbe ud, inden Disney kan tilbyde sit komplette indholdskatalog. Disney selv siger, at de forventer det er tilfældet indenfor 4 år på verdensplan.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Disney+ tjenesten kommer til at tilbyde i hvert fald noget indhold i 4K HDR og offline funktion, altså at man ligesom på Netflix og Viaplay Reklame-link kan downloade indhold til brug på farten uden man behøver at være på nettet. Det ser ud til at man bliver bredt tilgængelig på Smart TV, medieafspillere, smartphones og tablets.

Disney+ screenshot
Disney+ screenshot
Kilde: Disney

ImageAnnonce

I samme kategori

Back to top button