Streamingnyt

Disney+ Star er startet – det skal du vide

Nu er Disney+ nye indholdsektion med navnet Star gået i luften. Det er med en masse serier og film, som du kan se som en del af dit Disney+ abonnement.

Star på Disney+ tilføjer mere end 300 titler, herunder 220 spillefilm samt fire eksklusive Star Original serier.

Det koster Disney+ efter Star lanceringen

Prisen for Disney+ er steget som følge af det nye indhold der er tilføjet. Prisstigningen slår dog ikke endnu igennem for dig der har betalt et år forud.

Disney+ koster nu 79,- / måned eller 790,- / pr. år. Bestil Disney+ her annoncelink

Det er ikke muligt bare at abonnere på Disney+ uden Star, og så betale den gamle pris.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sådan undgår du at børnene ser Disney+ Star indhold

I modsætning til det eksisterende indhold på Disney+, så er det nye indhold i Star sektionen ikke altsammen lige børnevenligt. Derfor tilbyder Disney en forældrekontrol.

Den inkluderer muligheden for at sætte grænser for adgang til indhold på specifikke profiler, baseret på indholdets aldersvurdering, samt muligheden for at tilføje en PIN-kode for at låse profiler med adgang til indhold for voksne.

Når man åbner Disney+ for første gang efter tilføjelsen af Star, vil abonnenter blive spurgt, om de ønsker adgang til indhold for voksne, hvilket ændrer aldersvurderingen for deres profil fra 14+ til 18+. Dette giver adgang til det fulde indholdskatalog, som er tilgængelig i Star, og kræver, at man bekræfter med sit konto- kodeord. Abonnenten kan også vælge at tilføje en PIN-kode til sin profil for ekstra beskyttelse. Efter abonnenter har tilmeldt sig adgang til indhold for voksne, vil Star fremgå på Disney+-hjemmesiden under ”Nyt på Disney+”, ”Anbefalet til dig” og ”Trender”-rækkerne med mere.

Alle husholdninger er forskellige, og derfor giver Disney+ mulighed for at oprette op til syv profiler per konto. Hver profil kan blive skræddersyet til forskellige niveauer af forældrekontrol. Når forældrekontrol er slået til, har hovedkontoen mulighed for at vælge individuelle aldersvurderinger for hver profil på tjenesten, så de er relevante for hver bruger.

Aldersvurderingsmulighederne per profil er som følger: 6+, 9+, 12+, 14+, 16+ og 18+. Så snart en aldersvurdering er valgt, bliver indhold, som matcher den valgte aldersvurdering, tilgængeligt på den specifikke profil via hjemmesiden og via søgeværktøjet. Hvis ingen aldersvurdering er valgt, er standardvurderingen på profilen 14+. Kontoejere kan ændre en profils aldersvurdering når som helst via Indstillinger.

Disse serier kan du se på Star fra premieredagen

Nogle af disse er serier der kan ses andre steder og nogle er mere eksklusive serier du kun finder på Disney+. Du kan læse mere om de fire nye Star originalserier ved at klikke  her nedenfor finder du en alfabetisk oversigt

Tjek også hvad der er på vej i marts på Disney+ her

Disse film kan du se på Star fra premieredagen

En række film på listen hos Disney+ Star er film du ikke finder aktuelt på andre streamingtjenester.

Tjek også hvad der er på vej i marts på Disney+ her


I samme kategori

Back to top button