Streamingnyt

Disney+ Star – så gode er de fire nye originalserier du kan se fra 23. februar

Disney+ Reklame-link åbner deres nye Star indholdskatalog fra den 23. februar. Det bliver med en del serier og film. Der er fire nye serier tilgængelige fra premieredagen.

Det er serierne

  • Big Sky
  • Love, Victor
  • Helstrom
  • Solar Opposites

De omtales af Disney som originalserier, og ja det er nye Disney+ Star originalserier på vores breddegrader, mens de allerede har været ude i USA på den Disney ejede amerikanske tv-kanal ABC eller streamingtjenesten Hulu.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dermed kan vi, allerede inden serier får premiere her hos os, tjekke op på hvordan vurderingen af serierne er. Vi gennemgår de fire serier herunder.

Disney+ Star serien – Big Sky

Big Sky serie Disney Star

Det siger anmeldersiden Rotten Tomatoes: 

64%
AVERAGE TOMATOMETER

46%
AVERAGE AUDIENCE SCORE

 

Critics Consensus: Big Sky’s shaky setup doesn’t do it many favors, but viewers who can push through may find its fast-paced, twisty mystery compelling enough.

Big Sky er en dramaserie fra David E. Kelley (Big Little Lies) baseret på bogen The Highway af C. J. Box. Den sendes i USA på tv-kanalen ABC. Serien har fået noget blandede anmeldelser, men er du til den her genre, så er den sikkert et forsøg værd.

Privatdetektiverne Cassie Dewell og Cody Hoyt søger efter to søstre, der er blevet kidnappet af en lastbilchauffør på en fjern motorvej i Montana. De får hjælp af Cody’s eks-kone/eks politibetjent Jenny Hoyt. Da de opdager, at det ikke er de eneste piger, der er forsvundet i området, bliver det en kamp mod uret for at stoppe en morder, før en anden kvinde tages.

Disney+ Star serien – Love, Victor

Blog LoveVictor

Det siger anmeldersiden Rotten Tomatoes: 

90%
AVERAGE TOMATOMETER
94%
AVERAGE AUDIENCE SCORE

 

Critics Consensus: Michael Cimino charms in Love, Victor, a sincere and sweet – if safe – spin-off with a lot of heart.

Love Viktor beskrives som en teen dramedy serie, der er en Hulu serie i USA. Serien var oprindelig tiltænkt Disney+, men den har lidt mere voksent indhold, så blev flyttet over på Hulu, og vil altså så være at finde her i Danmark på Disney+ i Star sektionen.

Denne serier har fået gode anmeldelser, så er du I målgruppen til en serie som denne, så lader det til at være et must see.

Vi følger i serien Viktor, en ny studerende på Creekwood High School. Serien følger hans rejse med at finde sin identitet, udfordringer med hans seksuelle orientering og livet generelt.

Disney+ Star serien – Helstrom

helstrom header

Det siger anmeldersiden Rotten Tomatoes: 

27%
AVERAGE TOMATOMETER
85%
AVERAGE AUDIENCE SCORE

 

Critics Consensus: Helstrom’s strong visual effects can’t save it from the fact that its characters simply aren’t interesting enough to overcome their familiar setting.

Helstrom er en action / adventure serie baseret på  Marvel Comics karaktererne Daimon og Satana Hellstrom.

Her er der stor forskel på vurderingen fra kritikerne og den såkaldte Audience score på Rotten Tomatoes. Så den skal du måske give en chance.

Daimon og Ana Helstrom er søn og datter af en mystisk og magtfuld seriemorder. De to søskende har et kompliceret forhold, og oveni det hele skal de opspore menneskehedens værste eksemplarer. Til det formål udnytter de deres individuelle livssyn og evner.

Disney+ Star serien – Solar Opposites

Solar Opposites

Det siger anmeldersiden Rotten Tomatoes: 

94%
AVERAGE TOMATOMETER
78%
AVERAGE AUDIENCE SCORE

 

Critics Consensus: Charming, hilarious, and surprisingly sincere, Solar Opposites revels in the ridiculousness of life while finding a few fresh things to say about humanity along the way.

Serien er skabt af Rick og Morty medskaberne Justin Roiland og Mike McMahan og anmeldelserne er ret positive.

Solar Opposites er en animeret komedieserie centreret omkring en alienfamilie, der består af Korvo, Terry, og deres klonede børn Yumyulack og Jesse fra planeten Shlorp.

De er splittede omkring, hvorvidt Jorden er forfærdelig eller fantastisk. Korvo (Justin Roiland) og Yumyulack (Sean Giambrone) ser kun forureningen, voldsom forbrugerisme og menneskelig skrøbelighed, mens Terry (Thomas Middleditch) og Jesse (Mary Mack) elsker mennesker og alle deres Tv’er, junkfood og sjove ting. Deres mission: at beskytte the Pupa, en levende super computer, som en dag vil udvikle sig til sin sande form, indtage dem og terraformere Jorden.


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button