TV-Nyt

Disney Sjov vender tilbage på dansk tv

- DR får konkurrence klokken 19 om fredagen

The Walt Disney Company Nordic & Baltic melder at Disney Sjov kommer tilbage på dansk tv. Det sker på den nye, styrkede Disney Channel, der lanceres den 1. april.

Fra den 5. april vender det ikoniske familieshow tilbage til sin velkendte tid klokken 19 om fredagen med et nøje udvalgt en-times særafsnit til de yngste seere. Her kan man opleve populære animationsklassikere som Kim Possible, Rip, Rap og Rup på eventyr, Chip & Chap: Nøddepatruljen og Phineas & Ferb.

At Disney Sjov vender tilbage på den nye Disney Channel, forstærker kanalens position som den nordiske go-to destination for familier, der ønsker underholdning, inspiration, eventyr og animation.

Hans van Rijn, adm. direktør hos The Walt Disney Company Nordic & Baltic, siger: “Vi er begejstrede og stolte over at kunne tilbyde Disney Sjovs episke tilbagevenden til de danske seere på vores nye, styrkede Disney Channel dette forår. Det bliver et glædeligt gensyn for generationer og en vidunderlig mulighed for de yngste seere til at opdage et ikonisk tv-underholdningsbrand, når vi præsenterer det stærkeste program nogensinde i den nordiske Disney Channels historie.”

I februar annoncerede The Walt Disney Company Nordic & Baltic relanceringen af den nye, styrkede Disney Channel i Danmark, som fusionerer med Disney Junior den 1. april.

Udover Disney Sjov vil Disney Channel i 2024 indeholde elskede og prisbelønnede publikumsfavoritter som Bluey, Marvels Spidey og hans fantastiske venner, Star Wars: Unge jedier på eventyr, Disney Juniors Ariel, Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr, Bunk’d, Monstre på job, Superskurkene fra Valley View og mange flere.

Disney Sjov blev sendt første gang fredag den 25. oktober 1991 klokken 18.30 på DR, men stoppede ved udgangen af 2022 og erstattet af Fredags Tam Tam.

Læs også

I samme kategori

Back to top button