Streamingnyt

Disney+ lanceres i flere lande i november – eksisterende aftaler gør at Danmark ikke er med

Den nye streamingtjeneste fra Disney, Disney+, lanceres 12 november i de første lande, USA, Canada og Holland. Ugen efter følger så Australien og New Zealand. I Danmark får vi, efter alt at dømme, først Disney+ at se engang i foråret 2020. 31. marts er en mulig dato efter den seneste besked fra Disney+

Der er eksisterende rettighedsaftaler i Danmark, der gør at Disney ikke bare lige kan starte op her. Det er NENT Group, der har first run rettighederne her, så f.eks. en nyere Disney film som Vilde Rolf smadrer internettet kommer på Viaplay Reklame-link. Vi skal nok helt hen til Disney film som de nye The Lion King og Toy Story 4, før disse vises først på Disney+ i Danmark.

Faktisk er der en del Disney+ indhold, som allerede er afsat her i Danmark. Ældre Disney film er en del af Disney On Demand hos danske tjenester, og de aftaler udløber ikke lige med det første. National Geographic er også egentlig en del af Disney+, men Nat Geo+ streaming indhold er i Danmark blevet en del af tv-pakkerne hos flere tv-udbyder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Så det skal blive interessant at se hvad Disney+ lanceres med af indhold i Danmark og til hvilken pris.


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button