Streamingnyt

Disney+ i efteråret 2021 – noget for alle

Disney+ har netop præsenteret deres efterårs nyheder i en online pressekonference. Hovedbudskabet i præsentationen var at der er noget for alle på Disney+.

Disney Nordics 31 august 2021

Disney+ fremhævede sit generelle store indholdskatalog i de nordiske lande, der nu rummer over 18.000 serieepisoder. Men fokus på dagens pressekonference var aktuelle titler, der lige har haft premiere og så naturligvis kommende indhold.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Disney efteraar 2021 familie og boern

I familie og børne kategorien finder vi blandt efterårets nyheder blandt andet de titler på billedet ovenfor.

Dage med Doggi” er en PixarAnimation Studios’ kortfilmserie, som følger den elskelige hund fra Disney og Pixars”Op”,Doggis, humoristiske uheldige eventyr. Hver kortfilm handler om dagligdagens begivenheder i Doggis baghave; alle fortalt gennem vores yndlings talende hunds begejstrede (og en smule forvrængede) øjne. Serien er skrevet og instrueret af Oscar-nominerede og Emmy Award-vindende Bob Peterson.
Stream på Disney+ fra d. 1. september.

Dr.Lahela ”Doogie” Kamealoha, et 16-årigt vidunderbarn, skal balancere en spirende karriere som læge med teenagelivets daglige udfordringer. På hospitalet forbløffer Lahelas genialitet både patienter og kollegaer, som giver hende kælenavnet ”Doogie” efter 90’er-tv-serien”Doogie Howser, M.D”. På hjemmefronten frygter hendes kærlige far, Benny, og hendes karrieredrevne mor, Clara (medicinsk leder og Lahelas chef), at hun vokser op for hurtigt. Med hjælp fra sin omsorgsfulde – og komiske–ohana (familie og venner) finder Lahelasin egen vej.
På Disney+ fra d. 8. september.

Gonzo og Pepe the King Prawn præsenterer Muppets første Halloween special nogensinde, “Muppets Haunted Mansion“, der udkommer dette efterår eksklusivt på Disney+. Den spritnye special vil byde på et stjernespækket Muppets cast, besøg fra berømtheder, helt ny musik og uhyggelig underholdning for hele familien.

Disney efteraar 2021 dokumentar

Der er både musik, sport og Will Smith National Geographic dokumentarer i dette efterår på Disney+, der også satser på kendis faktoren med en serie om en TikTok stjerne, Charli D’Amelio. Sidstenævnte kan streames på Star på Disney+ fra d. 3. september.

The Beatles: Get Back dokumentaren har premiere 25. november mens Billie Eilish koncerten kan opleves allerede 3. september.

Se planeten, som du aldrig har set den før med Welcome to Earth, den nye respektindgydende Disney+ original-serie med Will Smith I hovedrollen fra Oscar-nominerede filmskaber Darren Aronofsky og Jane Root’s prisvindende produktionsselskab Nutopia. Mød Explorers, der guider Will gennem en intim færd, når han rejser til udkanterne af jorden for at observere de mærkeligste, mest usædvanlige og farlige særsyn planeten har at byde på. Opdag, hvad det krævede at dokumentere denne enestående mulighed for at åbne op for naturens mest velholdte hemmeligheder. Will springer ud i det med stor nysgerrighed og entusiasme og leverer en endnu uset verden i hver afsnit.

Disney efteraar 2021 komedie

I komediegenrén er der netop i dag 31/8 premiere på Steve Martin / Martin Short serien Only Murders in the building og filmen Vacation Friends har også lige haft premiere.

Der er også et par nye FX titler på vej i efteråret. Reservation Dogs er en ny halv times komedie om fire indfødte amerikanske teenagere, der vokser op på et reservat i det østlige Oklahoma og bruger dagene på at begå forbrydelser – og bekæmpe dem. Serien er skabt af Sterlin Harjo, der selv er indfødt amerikaner og instruktør af pilotafsnittet sammen med Oscarvinderen Taika Waititi (”JoJo Rabbit”, ”What We Do in the Shadows”).’

Hovedrollerne spilles af D’Pharoah Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis and Lane Factor. Reservation Dogs er produceret af Sterlin Harjo, Taika Waititi og Garrett Basch.

 

Disney efteraar 2021 drama

Y:The Last Man og American Horror Stories var nogle af de titler Disney+ selv fremhævede i Scripted Series / Drama kategorien.

American Horror Stories” er produceret af 20th Television, en del af Disney Television Studios. Serien er en ny antologiserie fra den Emmy- og Golden Globe-vindende producer Ryan Murphy og lavet på baggrund af FXs største, længst kørende originale dramahit, “American Horror Story.

Y: The Last Man” er en ny FX-dramaserie baseret på DC Comics’ anerkendte serie af samme navn, der er skabt af Brian K. Vaughan og Pia Guerra. “Y: The Last Man” er sat i en post-apokalyptisk verden, hvor en katastrofal begivenhed forårsager udslettelsen af alle pattedyr med Y-kromosomer – med undtagelsen af én ciskønnet mand og hans abe. Serien følger de to overlevende i den nye verden, mens de forsøger at genoprette det tabte og undersøger muligheden for at opbygge noget bedre. Eliza Clark er showrunner og producer sammen med Nina Jacobson, Brad Simpson, Mari Jo Winkler-Ioffreda og Vaughn og Melina Maksoukas. Seriens rolleliste inkluderer Diane Lane, Ashley Romans, Ben Schnetzer, Olivia Thirlby, Amber Tamblyn, Marin Ireland, Diana Bang, Elliot Fletcher og Juliana Canfield. Serien er produceret af FX Productions.

Se Disney+ nyhedsoversigten for september her


I samme kategori

Back to top button