Branche-Nyt

Disney+: Mange danskere overvejer abonnement viser undersøgelse

En ny undersøgelse fra Audienceproject har undersøgt interessen for Disney+ streamintjenesten i en række lande herunder Danmark. Mens amerikanerne tilsyneladende er helt vilde med den nye streamingtjeneste, 10 millioner har tilmeldt sig på få dage, så er der tilsyneladende ikke helt så stor interessere i Danmark.

31% af de adspurgte danskere kender eller har hørt om Disney+ allerede, selv om de ikke er startet her hos os endnu, men sammenlignet med undersøgelsens øvrige lande, så er vi ikke helt så friske på at få et abonnement.

Undersøgelsen har data for USA, Storbritannien, Tyskland, Danmark, Sverige, Norge og Finland. Ud af de lande ligger interessen for Disney+ faktisk lavest i Danmark. 21% danskere overvejer at få et abonnement på tjenesten.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kilde: AudienceProject undersøgelse

Det er ifølge undersøgelsen ikke overraskende særligt husstande med børn, der overvejer Disney+.

Undersøgelsen vurderer ligeledes at Disney+ lancering vil påvirke andre streamingtjenester negativt. 55% overvejer at afmelde et andet streamingabonnement, når de har tilmeldt sig Disney+. De to tjenester der ser ud til at blive hårdest ramt er Netflix og HBO Nordic

Kilde: AudienceProject undersøgelse

Der er endnu ikke en bekræftet dansk lanceringsdato for Disney+ endnu, men 31. marts 2020 er sandsynlig.


Image
Annonce

I samme kategori

Back to top button