Branche-NytTV-Nyt

Discovery Networks Danmark sikrer sig tv-rettighederne til fodboldkvalifikationsturneringerne for EM i 2020 og VM i 2022

tv fodboldDet er netop blevet offentliggjort, at Discovery Networks Danmark har vundet tv-rettighederne til kvalifikationsturneringerne for EM i 2020 og VM i 2022. Rettighederne gælder Danmarks og alle de øvrige holds kampe i turneringerne samt alle Danmarks venskabskampe. Samtidig omfatter rettighederne adgangen til at vise alle kampene fra nyskabelsen UEFA Nations League. Dermed fortsætter det succesfulde parløb mellem det danske fodboldlandshold og Discovery Networks Danmark, der har haft landsholdets kvalifikationsturneringer på Kanal 5 siden 2014.

Det danske fodboldlandshold er stadig den klart største seermagnet, når danskerne skal se fodbold. I 2015 var 8 ud af de 10 mest sete fodboldkampe på dansk tv således landskampe. De kampe blev alle vist på Kanal 5, og den populære kombination af fodboldlandsholdet og Kanal 5 kan nu fortsætte med Discoverys køb af tv-rettigheder til kvalifikationsturneringerne til EM 2020 og VM 2022:

”Fodboldlandsholdet er i en klasse for sig, når det gælder sportsrettigheder. Derfor er vi naturligvis lykkelige over, at vi også efter den kommende VM-kvalifikationsturnering på Kanal 5, har sikret os landsholdets kampe. Landsholdet er en central del af vores programstrategi fremadrettet og derfor også en kernerettighed i vores voksende portefølje af sportsrettigheder. Med købet af rettighederne cementerer vi samtidig i Discovery vores position som en af de absolut førende inden for sportsrettigheder i Danmark.”, siger Christian Kemp, adm. direktør i Discovery Networks Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I samme kategori

Back to top button