Branche-Nyt

Discovery Networks Danmark har ansat ny kommunikationschef

Rasmus Breum Mariegaard ny kommunikationschef hos Discovery Networks Foto: Bente Jæger.
Rasmus Breum Mariegaard ny kommunikationschef hos Discovery Networks
Foto: Bente Jæger.

Discovery Networks Danmark har ansat Rasmus Breum Mariegaard som ny kommunikationschef. Hos Discovery Networks får den nye kommunikationschef ansvaret for virksomhedens eksterne og interne kommunikation, interessevaretagelse samt CSR.

”Vi er virkelig glade for ansættelsen af Rasmus, der både har en stærk kommunikationsfaglighed og en dyb indsigt i mediebranchen. Det er ret unikt, men samtidig også nødvendigt hos Discovery Networks, hvor vi hver dag møder på arbejde for at vinde seerandele, omsætning og opmærksomhed,” siger Christian Kemp, CEO, Discovery Networks Danmark.

Rasmus Breum Mariegaard, 34, kommer fra et job som chefrådgiver hos et af landets største kommunikationshuse, PrimeTime Kommunikation. Her har han rådgivet bureauets kunder om særligt politisk interessevaretagelse, pressehåndtering og krisestyring. Tidligere var Rasmus gennem fire år ansat som politisk konsulent i DR’s direktionssekretariat.

”Discovery Networks er ikke bare en seriøs, ambitiøs udfordrer til status quo i den danske mediebranche. Det er også en fantastisk dynamisk og resultatorienteret international virksomhed, som jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af. I en tid, hvor teknologi og ændrede forbrugsvaner forandrer mediebranchen, bliver det yderst interessant at arbejde med at skærpe Discovery Networks’ profil i offentligheden og hos interessenterne,” siger Rasmus

Rasmus Breum Mariegaard tiltræder 1. september og afløser Jesper Jürgensen, der tidligere på året blev kommunikationschef i Dansk Golf Union.

Kilde: Discovery Networks

I samme kategori

Back to top button