Tema

DIGITALT.TV Awards 2010

DIGITALT.TV Awards

Året går på hæld, og i den forbindelse så uddeler DIGITALT.TV for første gang det gyldne D til nogle af de 20 produkter, der er testet her på sitet i 2010. Har du idéer til andre kategorier, så fortsæt gerne med dine egne nomineringer med begrundelser i forumtråden.

Bedste betalings-tv boks til parabol

Begrundelse:

Viasat PlusHD Pace TDS865NV er en avanceret PVR boks, der formår at tilbyde det den skal i forhold til at se, optage og pause almindelig og HDTV. Boksen er betjeningsvenlig og har forbedringer på strømforbrug og tekst-tv visning i forhold til tidligere modeller. Desuden er boksen fortrinlig i forhold til at hente indhold i Viasat OnDemand, såfremt den er tilsluttet med internetadgang.

 

Bedste køb parabol-tv generelt

Begrundelse:

Vu+ Duo viste sig i DIGITALT.TV som en velfungerende og ikke mindst prisgunstig boks i forhold til Linux boks segmentet. Der er utallige muligheder for dem, der kan lide at optimere og personliggøre brugerinterface, udvidelser med mere. Den interne harddisk giver mulighed for at der enkelt kan optages tv, og samtidigt er boksen også i stand til at afspille medieindhold på dit hjemmenetværk. 

 

Bedste køb Free to air boks til parabol-tv

Begrundelse:

Faval Mercury HS 100 viste sig som velfungerende boks til de ukodede kanaler, og også boksens mulighed for at afspille en række mediefil formater gjorde den til et godt køb i produktkategorien.

 

Bedste køb Boxer godkendt PVR boks

Begrundelse:

To bokse skilte sig ud i DIGITALT.TV’s  Boxer set top boks anmeldelser i 2010. PVR boksene fra henholdvis Hinke og Maximum leverer en god stabil løsning, der muliggør at optage og se noget andet samtidigt. Maximum T-641 VA har bedste design, men har man brug for rf udgang, så byder Hinke HT0415Vi PVR på den optimale løsning.

 

Bedste betalings-tv udbyder af parabol-tv

Begrundelse:

Canal Digital tog i 2010 et modigt skridt i forhold til at fjerne kortgebyr og åbne op for at tilbyde ekstra kort til op til 4 rum i husstanden. Denne nye struktur synes mere kundevenlig og samtidigt står Canal Digital stadig stærkest på HDTV fronten med 16 HD kanaler. Skal man dryppe lidt malurt i bægret, så må man dog sige, at Canal Digital på boks fronten ikke leverer et produkt, der matcher de gode takter på de andre fronter.

I samme kategori

Back to top button