TV-NytTema

Nye tv-kanaler på vej i 2013

Hvilke nye tv-kanaler er på vej? Få overblikket her sammen med lanceringstidspunkter.

7’eren startede 1. januar

7eren logo7’eren blev lanceret 1. januar som en ny selvstændig tv-kanal. 7’eren erstattede musikkanalen The Voice TV.

Den primære målgruppe på 7’eren er de 15-25 årige. Bag 7’eren står SBS TV, der også råder over kanalerne Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tidligere Boogie-vært Nanna Schultz Christensen er ansat som chef for kanalen, og Casper Christensens Douglas Entertainment sætter præg på aftenfladen.

7’eren erstatter Voice TV, så havde du Voice TV hos din tv-udbydere, så har du sikkert adgang til kanalen.

Læs mere om 7’eren her

DR3 fra 28. Januar

DR3 ny kanal fra DR erstatter DR HDDR3 erstatter DR HD kanalen fra 28. Januar 2013. DR3 sendes ligesom DR HD kanalen i HD og vil bygge videre på erfaringerne og en del af indholdet fra både DR HD og DR MAMA, men under én samlet helstøbt kanal. DR3 vil så også sende det nye Xtra Factor program, der udvider dækningen af årets X-Factor på DR.

DR3 beskrives som en innovativ og eksperimenterende tv-kanal, som går mod strømmen med programmer særligt rettet mod de 15-39-årige.

DR3 vil blive bredt tilgængelig for alle, der i dag kan modtage DR HD.

DR Ultra fra 4. marts

Den nye kanal DR Ultra afløser DR Update og skal være et supplement til den eksisterende Ramasjang kanal, der, når DR Ultra lanceres, så bliver for de mindre børn i alderen 3-6 år.

DR Ultra skal være med til at give bedre public service-tv til de 7-12 årige. DR Ultra sender blandt andet nyheder til børn, og skal både have plads til det sjove, det legesyge, det videnskabelige og det alvorlige samlet i ét udfordrende og appellerende børneunivers. Ifølge kanalredaktøren er fællesnævneren public service med fokus på børnenes virkelighed.

DR Ultra vil blive bredt tilgængelig for alle der i dag kan modtage DR Update.

Læs mere om DR Ultra her

TV3 Sport 2 startede 5. februar

TV3 Sport 2 bliver en ny sportskanal fra Viasat, der starter 5. februar og supplere TV3 Sport 1 kanalen (den tidligere TV 2 Sport).

Blandt nøglerettighederne på TV3 Sport 2 er WTA-tennis med Caroline Wozniacki, international boksning, dansk håndbold, dansk pokalfodbold, Betsafeliga, speedway og andet motorsport.

TV 2 Fri starter 1. maj

TV 2 Fri redaktør Micha FugledeTV 2 FRI beskrives af TV 2 som Danmarks første fritids- og friluftskanal med fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig, vejr og meget mere til seernes nære liv. Kanalen hylder den aktive fritid og giver seerne programmer med høj nytteværdi, som kan omsættes til forbrugeroplysninger, gode råd og oplevelser.

Et af kanalens flagskibe vil være et dagligt to-timers magasinprogram, som sendes direkte fra et studie tæt på naturen. Velkendte og hyggelige værter byder sammen med dygtige eksperter indenfor i et frirum, hvor der er god tid til nærvær omkring hverdag, natur, livsstil og fritid. TV 2 Fri leveres som HD kanal.

TV 2 Fri er bekræftet hos Stofa, Waoo, Canal Digital og Viasat indtil videre.Mon ikke også YouSee får kanalen.

Læs mere om TV 2 Fri her

Canal8 Sport HD i løbet af 1. kvartal 2013

canal8 hd udgave Selv om Canal 8 Sport allerede sender, så savner mange nok kanalen i en HD udgave. Der skulle komme en HD udgave af kanalen i løbet af 1. kvartal af 2013.

Inden alt for længe skulle der altså være dansk, spansk, italiensk fodbold og meget mere i HD kvalitet.

Canal8 Sport HD må forventes at blive tilgængelig hos de fleste tv-operatører, der i dag tilbyder Canal8 Sport. 


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button