7’eren – ny ung kanal fra 1. januar

| mandag 03. dec, 2012 09:41 | opdateret 01. jan, 2013 kl. 17:16 | 3 Kommentarer

7eren logo7’eren er en helt ny tv-kanal, der går i luften 1. januar på den frekvens, hvor The Voice TV tidligere har sendt. Den primære målgruppe er de 15-25 årige. Bag 7’eren står SBS TV, der også råder over kanalerne Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren.

Tidligere Boogie-vært Nanna Schultz Christensen er ansat som chef for kanalen, og Casper Christensens Douglas Entertainment sætter præg på aftenfladen.

7’eren bliver en 24 timers urban og involverende ungdomskanal med underholdende og ligefremme egenproduktioner, musik og serier skriver SBS i deres pressemeddelelse.  Den nye kanal kommer bl.a. til at konkurrere med DRs nye ungdomskanal DR3 og med TV 2 Zulu.

”Med lanceringen af 7’eren rammer vi en ledig position i markedet, hvor der i dag virkelig mangler en relevant og vedkommende dansk kanal for de unge seere mellem 15-25 år”, fortæller programdirektør Peter Rosberg SBS TV.

Egenproduktionerne på 7’eren vil generelt være kendetegnet af leg på tværs af platforme som web, mobil og sociale medier for at involvere seerne på en helt ny måde. Interaktive tiltag og digital involvering får en helt central rolle, når brugerne får mulighed for at sætte deres eget præg på programmerne og kanalen via bl.a. mobilinteraktion og egne videoer.

”7’eren bliver en uforudsigelig og farverig tv-kanal. Vores ambition er at give de unge en kanal, hvor de får indflydelse og føler sig imødekommet. Vi bliver ikke en traditionel tv-kanal men vil være foranderlige, ligesom den verden der omgiver os. På 7’eren skal der ikke være langt fra ide til handling”, fortæller kanalchef for 7’eren Nanna Schultz.

Nyt interaktivt musikprogram

7’eren vil sende et dagligt live og interaktivt musikprogram med nyheder fra de mest populære musiknavne, seerbestemte hitlister og interview med aktuelle kunstnere. Rammen for musikprogrammet er involvering på de sociale platforme som Instagram, Twitter og Facebook og involveringen skal omfatte både musikken, kunstnerne og seerne.

Samarbejde med Douglas Entertainment

Humoren får også en fremtrædende plads på 7’eren. SBS TV og 7’eren har indgået et samarbejde med Douglas Entertainment om et dagligt tre timer langt ”comedy-vindue”, der sætter nye standarder indenfor den sociale tv oplevelse og skaber en dialog med seerne. Eksperter, komikere og skuespillere vil alle hverdage præsentere, debattere og kommentere indhold direkte fra et hus i hjertet af København. I huset er alt tilladt, og indholdet bliver grænsesøgende og eksperimenterende comedy tv. Samtidig får seerne mulighed for at deltage i og påvirke diverse indholdselementer ved hjælp af de digitale platforme.

Casper Christensen glæder sig til samarbejdet med 7’eren.

“Muligheden for at udkomme i en fri ramme har for mig altid været en vigtig forudsætning for at kunne skabe original underholdning – det får Douglas Entertainment gode muligheder for i vores vindue på 7’eren. Vores ambition er at sætte nye standarder for den sociale tv oplevelse, og bringe seeren tættere på det indhold vi sender. Og derudover have det sjovt og gå linen ud med alt, hvad vi laver”, siger Casper Christensen.

7’eren byder også på:

-Det ugentlige gamingprogram ‘Gamers one take’ med spilnørderne Thomas Bense og Nicolas Estrup

– ”Video på prøve”, hvor et panel af komikere, tv-personligheder og klummeskribenter udtaler sig om populære og aktuelle musikvideoer på en komisk, provokerende og ’lige ud af posen’ måde. I panelet kan seerne bl.a. møde komikeren Simon Jul.

– Ekstremsport med BMX, skateboarding, surfing, snowboarding, dirt bikes og mountainbikes bl.a. med seernes egne videoer

– Premiere på det banebrydende comedy-koncept Adult Swim

– Premiereafsnit af udenlandske hitserier som ”Gossip Girl”, ”90210”, Pretty Little Liars” og ”Carrie Diaries”

– Det engelske tv-fænomen og BAFTA-vinder ”The Only Way is Essex”, hvor selvbruner, skønhedsoperationer, bling bling, shopping og ekstremt små hunde går hånd i hånd med fish n’ chips og pints. Det er ægte mennesker, det er unscripted, og det er en fest!

– Uncut reality

– Masser af tidens hotteste musikvideoer

Kilde: SBS presse via tvnyt.com

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

3
Kommentarer

Please Login to comment
3 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
martin

Nu skal jeg indrømme, at jeg er 34 år og dermed ikke i målgruppen. Men jeg forstår ikke, at YouSee og de andre, er tilfredse med denne løsning. De burde have takket nej og så holdt priserne i ro eller have takket nej og erstatte med en anden tv kanal, for YouSee kunne det være, at få TV 2 Film tilbage eller erstatte med en anden musik-kanal.

parabolgutten returns

Enig. Jeg er 30 år gammel og synes det lyder som en omgang bras. Hvorfor skal alle musikkaneler lukkes og erstattes er en stor omgang bras?????

Der er kun VH1 Danmark tilbage som musikkanal. Og lad den blive ved med at være det.

Per M

Yousee er ligeglade med deres kunder når det kommer til sådanne ting. Dengang det var TDC der sad ved roret og det hed TDC Kabel TV, her var der andre boller i suppen. Her smed de faktisk kanaler ud og erstattede dem med andre hvis kanalen pludselig blev lidt for dyr i levering. Bla. smed de en gang MTV ud og erstattede den med en anden musik kanal, fordi MTV troede de kunne render om hjørner med TDC med en lidt for hamper pris stigning. Efter omkring et års tid kom MTV tiggende på deres knæ til TDC om at… Læs mere »