HBO Max

Det mister halv pris kunder når HBO Max bliver til Max

Når HBO Max og Discovery+ den 21. maj bliver til Max, så fortsætter de kunder, der er tilmeldt HBO Max livstidsrabatten til halv pris. Det bliver dog uden den bedste billede og lydkvalitet.

Slut med 4K HDR og Dolby Atmos

HBO Max livstidsrabat kunder (50% rabat) flyttes nemlig over på det nye standard abonnement, der er uden 4K og Dolby Atmos lyd. Alle kunder på HBO Max har ellers kunne få adgang til 4K HDR og Dolby Atmos, men nu skifter Max til at gøre som Netflix og kræve ekstra betaling for den fornøjelse.

Hvis 4K / Dolby Atmos er et must, og du er halv pris kunde, så skal du ændre dit abonnement til Max Premium til 149 kr. om måneden, og så mister du din 50% rabat.

Teknisk set så er Max en helt ny streamingtjeneste, så de kunne have valgt at droppe rabatten helt. Det sker så ikke, men det er svært ikke at se beslutningen om at låse 50% rabat kunder til Standard abonnementet, som en væsentlig forringelse for disse kunder, som Max så nok håber begynder at betale fuld pris.

Er du for nærig til Premium, så kan vi da anbefale, at du som HBO Max kunde får set dit 4K indhold inden 21. maj, inden du må nøjes med Full HD.

Halv pris med mere indhold

Er du som halv pris kunde ok med Standard abonnementet uden 4K, så får du med det nye Max, HBO Max og Discovery+ indhold til 59,50 / måned, hvilket jo er billigere end at abonnere på begge tjenester.

Ønsker du adgang til Sport også, så koster det 40 kr. oveni, så halv pris kunder får HBO Max / Discovery+ indhold med sport billigere end de 129,-/måned Discovery+ med Sport alene koster lige nu.

I samme kategori

Back to top button