[responsive_menu_pro]

Derfor kan du ikke se TV 2’s kommende sportskanal hos YouSee

| mandag 10. nov, 2014 14:15 | opdateret 08. dec, 2014 kl. 12:37 | 1 kommentar

tv2 film lukker - TV 2 sportkanalDet har i et stykke tid ligget fast, at YouSee kunder ikke får adgang til TV 2’s nye sportskanal, der lanceres 9. januar som erstatning for TV 2 Film.

De to parter har naturligvis forhandlet om TV 2’s kommende sportskanal, men uden at blive enige. Siden den artikel er der faldet en aftale på plads. Læs mere her

TV 2 ville gerne have kanalen med i fuldpakken, YouSee ville kun tilbyde den som fritvalgskanal. Det skulle TV 2 have takket nej til, med henvisning til deres politik om kun at sælge TV 2 kanaler enkeltvis, såfremt de er med i de gængse tv-pakker hos en given udbyder.

Forskellige holdninger

Alt efter hvem man spørger, så er der forskellige udlægninger af årsagen, til at den nye sportskanal fra TV 2 ikke bliver at finde hos YouSee.

– Vi er velforsynet med sport hos både YouSee og TDC, så vi har takket nej tak til TV 2 efter et længere forhandlingsforløb, siger  TDC’s kommunikationschef Ib Konrad Jensen til Mediawatch.dk

Fra TV 2’s direktør Merete Eldrup lyder forklaringen, at det er prisen på kanalen, der er årsag til at de to parter ikke er blevet enige.

Ifølge Merete Eldrup, så er TV 2 fortsat i dialog med YouSee og håber på at få en aftale på plads om sportskanalen på et senere tidspunkt.

TV 2’s nye sportkanal via TV 2 Play

 

YouSee kunder, der gerne vil se indhold som danske håndbold, NBA basket, ishockey med mere fra 9. januar, må således indtil videre købe sig til det via online tjenesten TV 2 Play.

Den endnu unavngivne sportskanal fra TV 2 vil blive distribueret hos Stofa, Viasat, Canal Digital, Waoo og Boxer.

Kilde: Mediawatch

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: YouSee

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Per M

Fint med mig, for som Yousee selv siger, så er der rigeligt med sport i de pakker der allerede tilbydes.
Så der er ikke behov for mere, den kanal kan TV2 godt få lov til at beholde.