[responsive_menu_pro]

YouSee indgår aftale med TV 2 om ny sportskanal

| onsdag 03. dec, 2014 11:47 | opdateret 03. dec, 2014 kl. 16:07 | 2 Kommentarer

TV 2 hos YouSee

YouSee og TV 2 har indgået en aftale, der betyder kunderne får adgang til TV 2’s nye sportskanal 9. januar 2015. Navnet på den nye sportskanal er endnu ikke offentliggjort. Kanalen lanceres i Fuldpakken på programplads 49, kan vælges i Tv med Bland Selv universet og som Ekstrakanal til 40 kr. pr. måned. Kanalen lanceres i HD og distribueres kun digitalt.

YouSee har lyttet til et bredt ønske om at få den nye sportskanal fra TV 2 med i deres udbud. Samtidig har YouSee indgået en aftale med TV 2, som betyder at den nye kanal ikke medfører yderligere prisstigninger i 2015.

Kanalen indlæses automatisk allerede nu, når man genindstiller sit tv i forbindelse med kanalomlægningen, som blev gennemført i går (2. december). Indtil den 9. januar vil der være et skilt på kanalen, hvor der står, at kanalen lanceres 9. januar 2015.

– Aftalen med YouSee / TDC TV vækker naturligvis glæde på vores nye sportskanal, hvor slutspurten i disse uger sættes ind for at blive klar til at gå i luften efter nytår. Med nu i alt seks distributører af kanalen når vi til at begynde med ud til ca. 50 procent af de danske tv-husstande, hvilket må siges at være tilfredsstillende for en kanal af denne art. Sportskanalen er generelt blevet godt modtaget i vores forhandlinger, og det bekræfter vores tro på, at kanalen med de indkøbte rettigheder og vores sportsprofil rammer et behov i markedet, siger TV 2s kommercielle direktør, Flemming Rasmussen.

TV 2’s nye sportskanal har fokus på danske sportsrettigheder, live-transmissioner, events og journalistik fra det nye TV 2 Sportscenter.

Kanalen har rettighederne til en lang række sportsgrene og turneringer – bl.a. Metal-ligaen og internationale slutspil i ishockey, NBA og den danske basketliga, cykling, den hollandske æresdivision plus EM og VM i fodbold, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, OL, svømning m.m. – og naturligvis håndbold.

YouSee / TDC TV er den største tv-distributør herhjemme og bliver den sjette i rækken, som i 2015 kan tilbyde kanalen til sine kunder – de øvrige er Boxer, Canal Digital, Stofa, Viasat og Waoo. Derudover forhandles fortsat med en række andre tv-udbydere om distribution af sportskanalen.

Kilde: YouSee

Del på:

Tags:

Gemt under:: YouSee

2
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Per M

Prisstigningen sker så bare Januar 2016, man kender jo Yousee hver gang de tilføjer en eller flere nye kanaler, som man ikke har bedt om at få.

mich

Det er så rigtigt, man sagde også man fik TV2FRI gratis, så vi kan nok godt glæde os til en 30,- stigning om et år, men det er klart, en sportskanal, som ikke kan ses i 1,5 million hjem, ville ikke løbe rundt