Stofa

DDoS-angreb skyld i Stofa problemer

Norlys har natten til torsdag d. 20. maj været ramt af et DDoS-angreb, som har overbelastet indgangene til flere af koncernens systemer og medført nedbrud visse steder. Ingen kundedata er blevet kompromitteret i forbindelse med angrebet, oplyses der.

Nedbruddet har blandt andet medført, at flere kunder har oplevet udfordringer med at tilgå en række af Norlys’ produkter, herunder web-TV og TV-boksen fra Stofa, der er en del af Norlys-koncernen. På nuværende tidspunkt er alle kunderettede systemer dog oppe at køre igen.

– Vi er enormt kede af de gener angrebet har betydet for vores kunder. Vi er i tæt dialog med relevante aktører og myndigheder om hændelsen og har taget alle nødvendige skridt for at rette op på nedbruddet, siger pressechef i Norlys Josefine Kofoed og fortsætter:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vores sikkerhedsforanstaltninger har virket efter hensigten, og det er vigtigt for os at understrege, at selvom vores kunder desværre har været berørt af situationen, er ingen kundedata blevet tilgået udefra, afslutter Josefine Kofoed.

Norlys kan dermed oplyse, at de tekniske udfordringer, som koncernen oplevede tidligere på dagen, var konsekvensen af et DDoS-angreb.

Kilde: Norlys presse

I samme kategori

Back to top button