TV-Nyt

Danmark har talent har premiere med 3 afsnit på én uge på TV 2

talent dommereTo dage i træk, mandag 29. og tirsdag 30. december 2014, sender TV 2 talentshowet ‘Danmark har talent’, der er den danske udgave af verdens største underholdningsformat ‘Got Talent’. Og allerede lørdag 3. januar er program nummer tre på skærmen.

Det er den britiske tv-legende Simon Cowell, der står bag formatet, og talentshowet har gået sin sejrsgang i flere end 55 lande. Det har blandt andet fostret store sangstjerner som britiske Paul Potts og Susan Boyle, og nu er turen kommet til Danmark.

I ‘Danmark har talent’ udgør tv-ikonet Jarl Friis-Mikkelsen sammen med sanger TopGunn, tidligere balletdanser Cecilie Lassen samt skuespiller Peter Frödin det skarpe dommerpanel, der sætter jagten ind på at finde frem til Danmarks største talent.

I spidsen for programmet står den erfarne tv-vært Felix Smith og hans sprudlende medvært Christopher Læssø. Sammen udgør de Danmarks dejligste værtspar, der på cool og energisk vis guider seerne og deltagerne gennem 12 varme, sjove og ikke mindst underholdende programmer.

Hyldest til mangfoldigheden
Programmet er en hyldest til mangfoldigheden, og i modsætning til mange andre talentshows kan alle være med – blot man er fyldt otte år. Det er altså underordnet, om man er god til at synge, danse, trylle, sjippe, spise på tid, skate, eller hvad man ellers kan komme i tanke om – bare man har talent og lyst til at dele det med andre.

Der er plads til både de frække, de finurlige og de helt fænomenale, når et væld af talenter fra hele landet optræder på scenen. Seerne kan se frem til at møde jodleren fra Studsgaard, beatboxeren Thor, 10-årige Anna med sceneskræk, John & Eddy, der elsker at danse – og mange flere fantastiske deltagere.

– ‘Danmark har talent’ er programmet, der rummer alle. Over 200 acts var inviteret til auditions tidligere på efteråret og beviste, at Danmark er fyldt med mennesker, der tør troppe op med deres talenter og vise, at god underholdning kommer i mange former og farver. Gennem vores deltagere – de gode, de sære og de sjove – vil TV 2 vise seerne, at vores lille land faktisk er ret fantasifuldt, farvestrålende, sært og rigt, siger TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech.

Vejen til finalen og en kvart million kroner
I efteråret blev de første auditions optaget. Her skulle dommerne bedømme over 200 acts i Falkoner Centret i København. Var mindst tre ud af fire dommere overbevist, gik deltagerne videre i konkurrencen. Desuden kunne dommerne én gang hver trykke på ‘guldknappen’ og sende et act direkte videre til liveprogrammerne.

Næste skridt i konkurrencen er ‘Udvælgelsen’, hvor de fire dommere skal snævre feltet af deltagere ind til 28 forskellige acts, som ender med at stå på scenen i liveprogrammerne i ‘Danmark har talent’.

Her er det seerne, der med deres sms-stemmer kan sende deres favoritter videre i konkurrencen. Til vinderen af ‘Danmark har talent’ er der – ud over æren – en præmie på intet mindre end en kvart million danske kroner!

Lørdagsunderholdning
Seerne får rig mulighed for at lade sig underholde omkring jul og nytår, når TV 2 sender de tre første programmer af ‘Danmark har talent’ mandag 29. december, tirsdag 30. december og lørdag 3. januar. Herefter sendes ‘Danmark har talent’ hver lørdag kl. 20.

Fra lørdag 24. januar og de efterfølgende seks lørdage sendes programmet live. Her er det seerne, der med deres sms-stemmer kan sikre sig, at lige netop deres favoritter bliver i konkurrencen. Vinderen kåres til den store livefinale, der finders sted lørdag 7. marts.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button