Lyd produktnyt

Creative Outlier Free Pro

Creative Technology lancerer nu Creative Outlier Free Pro, der er trådløse hovedtelefoner med ben/knoglelednings-teknologi (bone conduction technology), Bluetooth 5.3. Ydermere udmærker modellen sig ved at have en indbygget musikafspiller med 8GB lagringskapacitet (gemmer op til 2.000 MP3-sange, men også kompatibel med FLAC-, WAV- og APE-filformater). På den måde kan brugeren nyde sin yndlingsmusik uden at skulle bære rundt på en mobiltelefon. Man overfører lydfiler med det medfølgende magnetiske klips-på-kabel – via ens PC eller Mac.

Outlier Free Pro er bygget til at kunne holde til det meste, sidde behageligt bag øret, fungere upåklageligt i både styrtende regn og sol – og endda under vand – uden behov for en enhed til at afspille musikken og med en batterikapacitet som holder helt til målstregen. Takket være sin IPX8-klassificering (den højeste klassificering for vandtæthed) kan svømmere således bruge hovedtelefonerne i poolen.

Benlednings-teknologien fungerer sådan, at lydbølger overføres til det indre øre gennem vibrationer fra transducere på brugerens kindben. Dermed kan brugeren lytte til musik uden at blokere ørerne – og med skærpet opmærksomhed på omgivelserne, hvilket giver en tryggere lytteoplevelse sammenlignet med in-ear- eller over-ear-hovedtelefoner. Løbere og cykelryttere kan fx færdes på travle gader uden bekymring eller snakke ubesværet med træningskammerater under træningen.

Creative lover op til 10 timers batterilevetid pr. opladning og at 10 minutters hurtigopladning giver 2 timers spilletid.

Outlier Free Pro er også fremragende hovedtelefoner til hverdag med multipoint-forbindelse med Bluetooth 5.3, som giver mulighed for at tilkoble op til to Bluetooth-enheder ad gangen. Høretelefonerne har også en tilstand med lav latenstid for at minimere audiovisuel forsinkelse, når man ser film. Og brugerne får tilmed en indbygget mikrofon til opkald og Siri/Google Assistant-support. Outlier Free Pro er fremstillet af en let hukommelseslegering af silikone og titanium, som gør høretelefonerne nemme at tilpasse og behagelige, selv hvis man bruger dem lang tid ad gangen.

Pris og tilgængelighed

Creative Outlier Free Pro koster 129,99 EUR (ca. 965 kr.) og sælges på Creatives webshop.

Fås også i versionen Outlier Free, som er uden hukommelse (89,99 EUR)

Kilde: Creative presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button