Lyd produktnyt

Creative Outlier Air V3 – Nye True Wireless øretelefoner lanceres for under 500

Creative Outlier Air V3 er Creatives seneste tilføjelse til den populære true wireless in-ear-serie.

Creative lover følgende forbedringer:

De nye svedsikre øretelefoner er re-designet med en slankere og mere velsiddende formfaktor.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De er lettere, men har mere tungtvejende forbedringer end sin forgænger – herunder bedre lydkvalitet, støjreduktion og batterilevetid (40 timer totalt), Bluetooth 5.2-forbindelse, quadmikrofoner og trådløs opladning.

Frem for alt kommer Outlier Air V3 med den nye Creative-app, hvis funktioner tilbyder en høj grad af personalisering.

Creative Outlier Air V3 øretelefonerne har endnu bedre lydkvalitet end forgængeren, bl.a. ved hjælp af helt nye 6mm bio-cellulose-drivere, der sørger for lyd med detaljerede høje toner, velafbalancerede midtertoner og fordybende bas.

Dette suppleres af de nye Ambient Mode- og Active Noise Reduction-funktioner; via Creatives mobilapp har man fuld kontrol over, om man vil lukke baggrundsstøj ude under vigtige opkald, være mere opmærksom på sine omgivelser under løbeturen eller ønsker at lade sig glide helt ind i musikken.

Appen har også en bred vifte af equalizerjusteringer, så man kan justere sin lyd, så den passer til stemningen – enten for at give bassen et nøk op under en hård træningstime eller for at gøre atmosfæren endnu mere afslappende hjemme i stuen.

Berøringsknapperne på øretelefonerne responderer på trykkommandoer, som kan tilpasses i henhold til ens præferencer i appen, så hver Outlier Air V3 virkelig kommer til at passe til den individuelle ejermand eller -kvinde.

Creative Outlier Air V3 viderefører seriens kendetegn; den lange batterilevetid, med op til 10 timer per opladning og i alt 40 timer.

Opkaldskvaliteten på disse øretelefoner er også blevet forbedret med quadmikrofoner (to på hver øretelefon), hvilket muliggør bedre stemmedetektion og baggrundsstøjreduktion, så man fuldt ud kan nyde lange telefonopkald, uden for mange distraktioner.

Øretelefonerne leveres med forskellige størrelser bløde silikoneørespidser, der er designet til at matche forskellige øreformer. Ved at opnå den optimale forsegling får man også maksimal komfort. Med en vægt på kun 5,2 g er Outlier Air V3 også lettere end nogensinde.

Creative Outlier Air V3 understøtter Super X-Fi READY – en gratis prøveversion af denne teknologi, som er tilgængelig via Creative-appen. Super X-Fi READY understøtter dog ikke streaming af indhold som YouTube, Spotify osv. På lokalt indhold i sin telefon kan man nyde Super X-Fi-hovedtelefonholografien, som genskaber et lydbillede med flere højtalere.

Priser og tilgængelighed

Creative Outlier Air V3 lanceres til en kampagnepris på 59,99 EUR (ca. 445 kr.) og er tilgængelig på Nordic.creative.com. Den normale pris er 69,99 EUR.

DIGITALT.TV er skrevet op til at anmelde disse, så muligvis kommer der en konkret anmeldelse på et senere tidspunkt.

Kilde: Creative

Læs også


I samme kategori

Back to top button