TV-Nyt

Comedy Central klar med dansk sketch-serie fra Casper Christensens selskab

Comedy_Central_LogoI den nye sketch-serie ”Comedy Central præsenterer” træder  to nye danske comedy-talenter ind på scenen i den bedste sendetid. Bag serien står Casper Christensens produktionsselskab Douglas Entertainment.

Det er første gang, at Comedy Central producerer et lokalt program i Norden, og det havde premiere på søndag den 6. december kl. 22.00. Og kan ses igen mandag 7. december kl. 19:00 og flere gange i løbet af ugen Der vil blive sendt fire programmer af 30 minutters varighed.

Programmets formål er at præsentere danskerne for de mest lovende nye danske komikere, og hovedrollerne indtages af de unge talenter Mads Koudal og Daniel Hoff, der kaster sig ud i en række vanvittige sketches.

Casper Christensens selskab producerer

Det er første gang, at Comedy Central producerer et program specielt til de danske comedy-fans, og producenten bag sketchshowet har stor erfaring med dansk comedy – for at sige det mildt.

Den nye sketch-serie bliver nemlig produceret af Douglas Entertainment, der er ejet af Casper Christensen. Og med succeser som Klovn, Langt fra Las Vegas og Mandrilaftalen er der vist ingen tvivl om, at de spirende komikere er i gode hænder. Casper Christensen er glad for, at nye talenter får muligheden for at nå ud til et bredere publikum.

”Det er altid fedt med nye talenter i branchen. I programmet præsenterer vi Danmark for unge komikere, der har drive, fede idéer, og som ikke er bange for at kaste sig ud i mærkelige projekter med hovedet først. Det er jo tit sådan, de virkelig gode idéer opstår,” fortæller Casper Christensen.

Video Thumbnail
Comedy Central præsenterer

I den nye sketch-serie ”Comedy Central præsenterer” træder  to nye danske comedy-talenter ind på scenen i den bedste sendetid. Bag serien står Casper Christensens produktionsselskab Douglas Entertainment. Det er første gang, at Comedy Central producerer et lokalt program i Norden, og det havde premi

I samme kategori

Back to top button