Chris Evert dækker French Open for Eurosport

| onsdag 22. apr, 2015 16:41 | 0 Kommentarer

57560993Tennisikonet Chris Evert tager plads i Eurosports internationale kommentatorteam og forstærker dermed kanalens position som den førende inden for tennis i Europa.

Den tidligere verdensetter og 18 gange Grand Slam-vinder vil være en stor del af Eurosports udsendelser fra French Open, som sendes fra den 24. maj – 7. juni. Evert vil bl.a. være vært på det nye magasinprogram ”Tennis for Evert” sammen med Barbara Schett, der tidligere har ligget nummer syv på verdensranglisten og været Eurosportmedarbejder gennem mange år. Programmet bliver sendt fra centrum af Eurosports studie på stadion i Frankrig. Chris Evert, der har vundet syv singletitler på Roland Garros, vil give seerne et indblik i, hvordan spillerne tænker og arbejder under en så stor turnering.

“Som en af de mest respekterede sportskanaler i verden er Eurosport kendt for sine innovative udsendelser af Grand Slam-tennis. French Open har en særlig plads i mit hjerte – det var her, jeg vandt både den første og den sidste af mine Grand Slam-titler. Derfor er det særligt ærefuldt at være en del af Eurosports team og give seerne min opfattelse af spillet, mestrene og de nye stjerner,” siger Chris Evert.

“Vi er meget glade for at annoncere Chris som en del af vores team. At have en af sportens sande legender som ekspert, er en fantastisk mulighed og et tegn på, at vores investeringer i forbedring af kvaliteten af vores produktion går fremad,” siger Peter Hutton CEO for Eurosport Group.

“Vi er stolte af den omfattende dækning, vi leverer til tennisfans fra French Open – i år er dækningen større end nogensinde før takket være et udvidet udbud på Eurosport Player, der giver seerne adgang til flere live kampe end før,” siger Peter Hutton.

Under French Open vil Eurosport og Eurosport 2 sende 400 timer fra Roland Garros.

Kvindernes finale sidste år, der stod mellem Maria Sharapova og Simona Halep, blev den mest sete kvindelige tenniskamp i Eurosports historie med omkring 3,8 millioner europæiske seere, mens det samlede omfang af hele turneringen var 60,7 millioner seere på Eurosport.

Følg French Open fra den 24. maj – 7. juni på Eurosports kanaler.

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om