TV-Nyt

Champions League kvartfinaler 2018

I aften skydes slutspillet i årets Champions League i gang – ét slutspil der er stærkere end nogensinde. Preben Elkjær og Per Frimann ser frem mod kvartfinalerne i verdens største turnering for klubhold.

Real Madrid, FC Barcelona, Sevilla FC, Manchester City, Liverpool FC, Juventus, AS Roma og FC Bayern München. Otte europæiske storklubber er endnu med i kampen om at vinde dette års Champions League, og når der fra i aften tages hul på kvartfinalekampene, er det for første gang i turneringens historie udelukkende med deltagelse af klubber fra de fire største ligaer i Europa.

Førerholdene fra Premier League, La Liga, Serie A og Bundesligaen er alle med i kvartfinalerne, og lægger man dertil, at fem af de otte kvartfinalister allerede tidligere har prøvet at vinde den største klubturnering i Europa, så er der grobund for at sige, at årets kvartfinalefelt er blandt de stærkeste nogensinde.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Champions League kvartfinaler 2018

Ingen TV-Tider pt.

 

Både Preben Elkjær og Per Frimann, der nu i en årrække har været en fast bestanddel af TV3-kanalernes Champions League-dækning, glæder sig til de kommende knockout-kampe.

”Det er altid fantastisk på det her tidspunkt af turneringen, for nu er det kun de bedste af de bedste, der er tilbage. At det så i år er de store hold fra de største ligaer, der er videre, det er bare fedt. Seks kæmpestore hold, og så to boblere, der har formået at slå sig igennem hele vejen til kvartfinalerne – det bliver ikke bedre,” siger Preben Elkjær og får opbakning af Per Frimann:

”Vi har fem mesterhold blandt de otte sidste og samtidigt kun hold fra de fire bedste ligaer, det bliver helt forrygende. Det er nu, vi ser de bedste klubber måle sig med hinanden – og det er nu, vi ser det bedste fodbold. Klubfodbold på det her niveau slår alt andet, og jeg glæder mig enormt meget. Og kigger vi længere frem, så må jeg sige, at skulle favoritterne gå videre, så står vi altså med nogle semifinaler af en anden verden.”

Til spørgsmålet om, hvad han ser mest frem til, er det for Preben Elkjær ikke til at komme uden om de to opgør mellem de forsvarende Champions League-mestre fra Real Madrid og de italienske mestre fra Juventus.

”Jeg synes jo, de italienske hold har været uheldige med deres lodtrækning – igen i år. De har trukket Barcelona og Real Madrid, så det bliver svært. Men jeg er meget spændt på at se, om Real Madrid kan gøre det endnu engang. De har været udskældt og faktisk haft en dårlig sæson, så det er denne turnering, der skal redde dem. De kan aldrig afskrives, for de store hold kan bare noget i de afgørende kampe. Og det samme gælder for Juventus, der også har det med at overraske, og som har været i to af de seneste tre finaler. Det bliver et par fantastiske kampe, og jeg glæder mig helt vildt.”

Kilde: Viaplay / TV3 Sport presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button