TV-Nyt

Champions League 2016 er tilbage på TV3s kanaler og Viaplay

ChampionsLeagueEndelig er vinterpausen til ende og i næste uge ruller bolden igen i Champions League, når det gælder ottendedelsfinalerne i den prestigefyldte turnering.

Michael Laudrup og Jan Mølby er i studiet hos Peter Grønborg, når verdens største klubturnering, Champions League, tirsdag og onsdag vender tilbage på TV3´s kanaler og Viaplay. Der varmes op fra kl. 19.30 – begge dage.

Hvem vinder turneringen? Bliver suveræne FC Barcelona det første hold til at løfte pokalen med de store ører to år i træk? Kan Pep Guardiolas Bayern München true catalanerne – eller hvad med Real Madrid, der, siden gruppespillet sluttede, har fyret Rafa Benitez og indsat legenden Zinédine Zidane som træner. Eller hvad med de de engelske hold – Arsenal, Manchester City og Chelsea. Eller for den sags skyld Paris Saint Germain, Atlético Madrid eller Juventus?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er nok at tale om, og netop derfor åbner studiet allerede kl. 19.30.

Champions League TIRSDAG
Peter Grønborg har i studiet selskab af Michael Laudrup og Jan Mølby når 1/8-finalerne sparkes i gang på Parc de Princes i Paris med et møde mellem de forsvarende franske og engelske mestre. Det er tredje år i træk, at Paris SG og Chelsea mødes i Champions Leagues slutspil. I 2014 gik englænderne videre på reglen om flest scorede udebanemål, sidste år var det omvendt. Og spørgsmålet er, om Chelsea efter fyringen af José Mourinho kan true Laurent Blancs storsatsende PSG med Zlatan Ibrahimovic i front.

I tirsdagens anden 1/8-finale mødes Benfica og Zenit Skt. Petersborg. To mandskaber, der leverede store præstationer i efteråret, og som komfortabelt gik videre fra gruppespillet.

Champions League ONSDAG
Onsdagens 1/8-finaler står mellem Roma og Real Madrid og Gent og Wolfsburg. Peter Grønborg, Jan Mølby og Jesper Grønkjær er i studiet på en aften, hvor alles øjne vil være på Real Madrids cheftræner, Zinédine Zidane, der efter madrilenernes fyring af Rafael Benitez overtog trænersædet i januar. Zidanes kvaliteter og meritter som spiller kan ingen betvivle, men kan franskmanden også leve op til de enorme forventninger til ham som cheftræner? I Madrid har Luna Christofi blandt andet interviewet Real Madrids tidligere træner- og sportsdirektør, Jorge Valdano, om den aktuelle status i klubben.

Aftenens andet opgør står mellem danskerklubberne Gent og Wolfsburg. Lasse Nielsens Gent overraskede alt og alle i efteråret ved at spille sig videre til slutspillet, men spørgsmålet er, om belgierne kan fortsætte opturen mod Nicklas Bendtners Wolfsburg.

I samme kategori

Back to top button